|
tanrı insan beyni için 1 imgedir ve inanan her insan için farklı 1 imgedir . düş yada düşüncededir tanrı insan için . 1 tahmindir 1 korku 1 ceza 1 ödül . egosuyla kavgasıdır bazen, bazen idinin altında ezilen 1 yenilgi . 1 umuttutur kaf dağının ardındaki bazen mucizelerle gerçeğe dönüştürülen istekler , tövbelerin sonundadır , ölümün merhamet ettiği anlarda başta . savaşların ilk nedeni barışların son nedeni . bazen 3-5 oy içindir tanrı bazen dilenmek için .
ya hala burada demogoji yapıp kendini haklı çıkartmak isteyen ne kadar çok insan var . neymiş benim kaybedecek 1 şeyim yok asıl siz 1 tanrı varsa olacakları görün , ohh ohh yanın bakalım . nesiniz siz ya ?? arkadaşım sence ben veya buradaki diger ateist yada müslüman olmayan arkadaşlar akılsız saf yada beyin özürlümüyüz biz ? 1 tanrı olsa niye inanmayalım . delimiyiz biz ? yok arkadaşım tanrı yok .olsa bile 1 tanrı tapmıyorum arkadaşım .ya niye tapayım niye inanayım varsa var banane .ben soruyormuyum niye oldun niye yarattın diye ? niye yoktan varolmuş banane arkadaşım .insanlar bu kadar kulluğa düşkünse çoban çok olur arkadaşım .ben çoban aramıyorum arkadaşım olsada ben sürüye girmiyorum . hangi kurt kaparsada kapsın . ha kurt kapmış ha 1 insan kesip yemiş . sonuçta ben koyunsam yapacak fazla 1 şeyim yok.
millet açlıktan ölürken , krize girmişken , hala töre cinayetleri , hala savaşlar varken 1 tanrıyı arama fikri bana saçma geliyor arkadaşlar .bulsak ne olacak sadece kendimizi kurtarma girişimi bunlar . çevremizdeki pislikleri temizleyelim önce .kendimizi aklayalım pisliklerden .varsın tanrı olsun olmasın önce hayatı kurtaralım geleceğimizi kurtaralım biz yansakta onlar ışıldasın .
ve diyorum siz bu kafayla değil cennete cehenneme bile giremessiniz . çevrenizdeki pisliklere vardır tanrının 1 bildiği deyip geçtikçe , insanları sömürdükçe ve sömürülmelerine alet oldukça ve görüp 1 şey yapmadıkça siz sanıyormusunuz namaz kılarak cennete gideceğinizi .
neyse canım sıkılıyor artık yazdıkça .istemediğim cümleler kurmak istemiyorum ..iyi olun
|