Tekil Mesaj gösterimi
  #54 (permalink)  
Alt 18-01-2009, 13:34
marsyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
marsyas marsyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
Zilan_Azad´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Pkk ise gerekli devrimi yıllar önce silahsız askerleri kurşuna dizerek yerle bir etti. Burjuva milliyetçi kürtlere de yenilerek sosyalist çizgisinden saptı. Yıllarca her kapitalistin de kucağına oturdu. İşçi sınıfına herhangi bir hak kazandırması ise söz konusu değil. Pkk bir amaca hizmet etmiyor, aslında ne yaptığını da bilmiyor. Silahlı devrimden kastınız Pkk ise Pkk ile devrim lafı birbirine çok zıt yerlerde bulunuyor.
Alıntı:
Sevgili Marsyas
PKK nin bir amaca hizmet etmediğini nasıl söylersin,orada ölen yüzlerce genç,hayallerinden,geleceklerinden vazgeçip,ölüme gidiyor.PKK bir amaca hizmet ediyor.insanları için ,kendi özgürlükleri için,yıllarca süren bu zulümlere karşı çıkmak adına, kan döküyorlar.kendilerinden ailelerinden vazgeçiyorlar,bu eserate son verebilmek adına.
Şimdi gelelim PKK yi karalama çalışmalarına,basın,ve geriyekalan her bok devletin elinde,yap sıç,patlat gebert pkk nin üzerine at ,nasılsa bir terör örgütü var boklanacak.Eğer sen kürt halkını bu kadar yakından tanıyor ve çektiklerine şahit olabildiğin halde bunları söyleyebiliyorsan diğer leri söylemiş çok değil.

Bu kadar büyük bir örgütlerde, devlet adına çalışan p..kuruları vardır ve PKK nin de içindede hainler var PKK nin kontrolü dışında devlet adına çalışıyorlar.
Sana tavsiyem basına güvenip ,inanmaman.Çünkü halkı istedikleri gibi yönlerdiriyorlar.
tıpkı sende olduğu gibi...Bir düşün pkk nin silahsız askerleri öldürdüğünden eminmisin?
İyi düşün,silahsız askerin ne işi var orada?

Yada öldürdü diyelim,kurşuna dizdi,eğer öldürmeye gidersen ölürsün bu böyledir.Bir savaş var ve ölenler asker, bundan daha doğal ne olabilir.Eğer bu insanlar ,vatan dı milletti diye ölürüm diyorsa türküm doğruyum diyor,elime geçen kürdün kanını içerim diyorsa gebersin ,itin teki zate

Saygılarımla...
Şimdi ne yalan söyleyeyim, pkkyı desteklemek istemem. Çünkü tam olarak faşizan bir çizgide yol alıyor şu an. Benim gözümde dtp ile mhp'nin bir farkı yok. Pkk da hak elde etmek istemiyor, sadece daha fazla kan dökmek istiyor. Bunu sonsuza kadar da sürdürebilir, ama kaostan güç alıyorsa bir örgüt orada durup düşünmek gerekir. Her seçime yaklaşıldığında büyük bir saldırı düzenler. Artık halk barış istiyor. Tabi TÜRKSEN ÖĞÜN DEĞİLSEN İTAAT ET! diyen gerizekalı yönetim var oldukça bu mümkün değil.

Bu ülkede Allah bana şehit annesi olmayı nasip eder deyip, çocuklarının yerine ölüm kararını almakta kendinde sakınca görmeyen adi insanlar var oldukça da bu gerçekleşmeyecek, ama en azından pkk ilk adımı atmaya yanaşabilir. Fakat herkes diğerinden adım bekliyor. Kürtler 30 yıl önceki durumda değiller. Artık en az bir Türk kadar serbestler. Pkk silah bırakmalı, başka yolu yok. Amacı efsane olmaksa zaten bir çok kürdün gözünde PKK efsane olmuştur. Artık bu işi bırakmalı.

Dıl spi bu wek roké, dunya u alem bu lé cem mın

Konu marsyas tarafından (18-01-2009 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir..