Tekil Mesaj gösterimi
  #52 (permalink)  
Alt 16-01-2009, 10:14
Sosyopat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sosyopat Sosyopat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
kızıl arıza Багэр

dostum ben henüz olayın özüne inmedim...sadece dikkatimi çeken birkaç yüzeysel konuya değindim...
--birincisi kendini diplomalı terörist ilanı eden kişi terörizmin gerçek anlamını-çıkış noktasını-bilmiyordur,dolayısıyla olayın özü ulusal savaşımdan uzaklaşıp,tamamen ilkel milliyetçiliğe dönmektedir...
--ikincisi kişi kendini herhangi bir akım,doktrin,ideoloji v.b. oluşuma yakın görürken bunu ortaya net bir şekilde ben buyum diye koyuyorsa bu radikalizmdir.ben buyum diyen kişi diğer bütün şeyleri karşısına almaktadır ve bu durum yüksek bir özgüven gerektirir...kişiliğini tam oturtamamış bireylerde bu durum sürekli bir kaos görüntüsü koyar ortaya,bundan dolayı anlatılmak istenen çoğu zaman hedefine ulaşmaz...
--üçüncüsü avatarla ilgili tartışmaydı...avatar bence kişiyi temsil eden görsel bir sunumdur.kendi dışındakilere kendini tanıtacak en yakın referanstır,bir ipucudur...çünkü kişi seçimi kendi yapar...(avatarı kendisiyle özdeşilk görmeyenlerde vardır tabiki,mesaj kaygısı taşır bu sınıflamadakiler,konu dışı tutuyorum)...yukardaki örnekte arkadaşın avatarına yönelik tanımlamayı-ilk algılamayı- yapan sanırım sensin...o avatara ilk bakaktığımda senden farklı bir tanımlama yapmadım...fakat verilen cevap anlatılmak istenenin bu olmadığı yönündeydi...ben bu cevaba yönelik verdim şirin baba örneğini...sen bayrak gördün,o orak-çekiç...her iki tarafta görnek istediği şeyi gördü ki zaten tam da görülmesi istenen bunlardı...

Bazen diyorum atayım kendimi aşağıya....Bazen de diyorum niye atayım kendimi aşağıya!!
Кызыл Багэр