Tekil Mesaj gösterimi
  #49 (permalink)  
Alt 15-01-2009, 18:06
Zilan_Azad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Zilan_Azad Zilan_Azad isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Olumsuz tanımlama,komünist değilim,şirin babayım...

))))))) ah ben nasıl orak çekiçe(kominizmin simgesi)bakıp kominist derim.şirin babaymışsınızda ben size nasıl kominist demişim ))))))))))

Şirinler çizgi filminin kominist bir alt yapısının olduğunu 5 yaşındaki bebeler biliyor.Şimdi gelin beraber bir çıkarım yapalım.kominizmi yaşan şirin bir topluluk)))ve bunların bilge kişisi,sevgili şirinlerine yol gösteren o ak sakallı şirin adam bir koministmidir ?Mantıklı bir çıkarım yaparsakEVET ŞİRİN BABA BİR KOMİNİST EĞER USLU DURUR VE YARAMAZLIK YAPMAZSANIZ,ŞİRİNLERİ SİZDE GÖREBİLİRSİNİZ.ÖZELLİKLEDE ŞİRİNBABANIN BİR KOMİNİST OLDUĞUNU)))))
(son kısımdaki repliği hatırlamayacak kadar yaşlı olanlar okusunlar çizgi filmin sonunda,çocuklara uslu dururlarsa şirinleri görebilecekleri söylenir ) bu arada çok güzel bir çizgi filmdi))))))))))

Olumsuz tanımlama,terör kavramının orijinine takrar bakınız...(kaynak vermek isterdim faklat şuan ki yoğunluğum buna izin
Siz ne kadar yoğunsunuz öyle)))))BEN BİR ŞİRİN BABAYIM diyebilecek kadar, oldukça çok boş vakti olan,ama terörün orijinini yazamayacak kadar meşgul.Mükemmel))

Saygılarımla

Konu Zilan_Azad tarafından (15-01-2009 Saat 18:10 ) değiştirilmiştir..