Tekil Mesaj gösterimi
  #48 (permalink)  
Alt 15-01-2009, 16:38
Sosyopat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sosyopat Sosyopat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
kızıl arıza Багэр

Alıntı:
Zilan_Azad´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Bu arada sayın sosyopat;
avatarınıza baktığım da bir anarşist değil kominist olduğunuzu gördüm.
Saygılarımla...

Olumsuz tanımlama,komünist değilim,şirin babayım...

Alıntı:
Zilan_Azad´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Mrb;
Bakın öncelikle burada önce "terörist"kavramını açıklayalım
Terör ya da terörizm, siyasal, dinsel ve ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla; resmî, yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımıdır. Terör uygulayan organize gruplara terör örgütü; terör uygulayan şahıslara ise terörist denir.
Şimdi bu sitedeyseniz büyük bir ihtimalle anarşistsinizdir.burada anarşizmi tanımlayacak değilim ama kısaca her türlü otoriteyi reddeder.devleti gereksiz ve bir o kadarda zararlı görür.şimdi sevgili kardeşim,eğer senin görüşün buysa sen zaten devlet tarafından bir "potansiyel terörist "olarak nitelendiriliyorsun.ha bunlar yalnızca görüşte kalmamalı,ben anarşist devrimi yaşamak istiyorum dersen sen bir "terörist"sindir.
Ben bir anarşist olarak ,herşeyin lafta kalmamasını,eger bu yönde bir devrim yaşanmasını istiyorsak gerekli mücadelenin verilmesinden yanayım ki kansız bir devrim olamayacağından ,ben silahlı mücadeleye destek veririm ve bu beni bir terörist yaparmı? yukarıdaki açıklamaya göre ? evet yapar

Saygılarımla

Olumsuz tanımlama,terör kavramının orijinine takrar bakınız...(kaynak vermek isterdim faklat şuan ki yoğunluğum buna izin vermiyor)

Bazen diyorum atayım kendimi aşağıya....Bazen de diyorum niye atayım kendimi aşağıya!!
Кызыл Багэр