Tekil Mesaj gösterimi
  #45 (permalink)  
Alt 15-01-2009, 12:26
Lilith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lilith Lilith isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gözüm apla...

Alıntı:
Ahbap´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
lilith,

siz ilk aşamaya bir gelin de, son aşama nasıl olur, onu sonra konuşuruz.

ortalık yere silahı ne en baştan ne en sondan koyan ben değilim. benim mantığımın hiçbir yerinde silah yok!

kimseden de alın sistem sizin olsun gibi mantık beklediğimi söylemedim. umudum yüzlerin değil, milyonların bu işe dahil olması. yüzleri anca siz toplarsınız, kapitalistin ürettiği silahlara, bombalara para verir etrafı kana boyarsınız (böylece devlet boyutundaki silah harcamalarındaki kadar olmasa da bir katkınız olur, zira en çok kar silahlardan ve savaşlardan elde edilir), davanızı halkın gözünde teröre indirger devleti kahraman yaparsınız. silahla korunan şey dayatmadır, diktadır. bunu yapan faşist olunca, şeriatçı olunca tu kaka, siz yapınca dava... hmm...

saçmalıklarıma değinince haz mı alırsınız, gaz mı yapar bilemem. ama madem fikir paylaşımını saçmalık yarışına indirgedik, ben de şunu söyleyeyim, sizin saçmalıklarınız hiç de haz vermiyor. keşke ben de haz alabilseydim ama kan tutuyor beni işte...

Evet ya bende dedim ki hemen gidip birilerinin kafasına silahı dayayalım devrimi yapalım.Anlatamadığım ya da anlaşılmakta direnilen noktaya bakalım.
Hiç bir devlet, hiç bir yönetim sistemi, -aaaa siz yeterli sayıya ulaşmışsınız buyrun gelin bizi yıkın- demez. Kansız olabilmesi için yapılacaklar;
Bütün polisler, askerler örgütlenecek
Devlet yönetiminden yeterli sayıda adam yandaş olacak
ha bu durumda aslında halkın bilinçlenmesine de gerek yok..nasıl olsa kafadan tüm tehlikeleri bertaraf ediverdik..

herhangi bir rejim değişikliği malesef kansız olmaz diyorum. Eğer yukarıda dediklerim gerçekleşirse mümkündür elbet.neden olmasın .hemde pek güzel olur.

şunuda diyeyim içimde kalmasın. sen ilk aşamaya geldinmi de yorum yaptın acaba.. yoksa ben mi bu konuda safça düşünüyorum.bu arada şu dediğin "siz" kim acaba..şimdi birşeyler uydurdun diyeceğim ona da atlayacaksın.

Ağzımda Bal Gibi Tatlı Bir Türkü.
Bir İner Bir Çıkarım Bu Yokuşu