Tekil Mesaj gösterimi
  #42 (permalink)  
Alt 14-01-2009, 14:32
magnvs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
magnvs magnvs isimli Üye şimdilik offline konumundadır
exodus

Alıntı:
Zilan_Azad´isimli arızadan alıntı Mesajı göster

Sevgili Marsyas
PKK nin bir amaca hizmet etmediğini nasıl söylersin,orada ölen yüzlerce genç,hayallerinden,geleceklerinden vazgeçip,ölüme gidiyor.PKK bir amaca hizmet ediyor.insanları için ,kendi özgürlükleri için,yıllarca süren bu zulümlere karşı çıkmak adına, kan döküyorlar.kendilerinden ailelerinden vazgeçiyorlar,bu eserate son verebilmek adına.
Şimdi gelelim PKK yi karalama çalışmalarına,basın,ve geriyekalan her bok devletin elinde,yap sıç,patlat gebert pkk nin üzerine at ,nasılsa bir terör örgütü var boklanacak.Eğer sen kürt halkını bu kadar yakından tanıyor ve çektiklerine şahit olabildiğin halde bunları söyleyebiliyorsan diğer leri söylemiş çok değil.

Bu kadar büyük bir örgütlerde, devlet adına çalışan p..kuruları vardır ve PKK nin de içindede hainler var PKK nin kontrolü dışında devlet adına çalışıyorlar.
Sana tavsiyem basına güvenip ,inanmaman.Çünkü halkı istedikleri gibi yönlerdiriyorlar.
tıpkı sende olduğu gibi...Bir düşün pkk nin silahsız askerleri öldürdüğünden eminmisin?
İyi düşün,silahsız askerin ne işi var orada?

Yada öldürdü diyelim,kurşuna dizdi,eğer öldürmeye gidersen ölürsün bu böyledir.Bir savaş var ve ölenler asker, bundan daha doğal ne olabilir.Eğer bu insanlar ,vatan dı milletti diye ölürüm diyorsa türküm doğruyum diyor,elime geçen kürdün kanını içerim diyorsa gebersin ,itin teki zaten.

Saygılarımla...
Anarşiste bak ya, başarılı olsa dakika beklemeden devlet kurmaya çalışacak bir örgütü övüyor. Pabucumun anarşisti sakın bana, beni rahat bırak git başımdan gibi şeyler yazma senin gibi biriyle uğraşmak eğlenceliymiş ben de şimdi anladım.