|
Sevgili non serviam!
olay aslinda cok basit. sen farkli dusunuyorsun, ben farkli dusunuyorum ve zaten dunyada fikirleri yekdigerinin aynisi olan hicbir insan oldugunu dusunmuyorum. emek vererek sahip oldugun fikriyata, tecrubelerine, bakis acina sonsuz saygim var, kendi fikirlerim kadar deger veririm. ben hayatimda yuzlerce fasist-it-kopuk-dinci-kurtcu-bok-pusur insanla tartistim, onlarla tartistigim gibi tartisamam seninle. benim icin bir anarsistin bilinci binlerce insaninkine bedeldir. etrafimda binlerce milliyetci varken, tek bir anarsistin varligi bile bana ancak huzur ve umut verir. sen soyle boyle dedin, boyle saldirdin, beni milliyetci yaptin vs. vs ithamlara verecegim cevap sukut olacaktir bundan boyle. bizim bunlarla ugrasacak vaktimiz yok, gelin tartistiginiz konudan herkes faydalansin, herkes dusundugunu kirmadan, itham etmeden soylesin ki bu site insanlarin birbirini tukettigi bir yer degil, fikirlerin uretildigi ve paylasildigi bir yer olsun.
sahsim adina, eger bir konuyu insanlar birbirlerini itham ederek, suclayarak tartisiyorsa, o konuyu okumak bile gelmiyor icimden, pas geciyorum.
senin soylediklerinden gereken hisseyi cikardim, egoma birkac tokat askettim, zibardi oturdu yerine. sonra bilincimin sesi "durmak yok, mucadeleye, paylasmaya, tartismaya devam, anasini sikicez bu egemenlerin " dedi. Sarabimi da ictim, keyfim de gicir ooooh.
I am dying, Egypt, dying:
Give me some wine, and let me speak a little...
|