Konu: D a r b e
Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink)  
Alt 14-01-2009, 00:07
Tayyipzede Tayyipzede isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Nasıl mazlumun yanındasınız caniyi bir kaçkişiyi daha haklasın diye affederek mi? Bu sitede AKPye en fazla yüklenen benim. Niye? Yanlış yapıyor da onun için. Yanlış yanlıştır,yanlışın sendeni bendeni olmaz. Biz herhangi bir kişiyi efendimiz hariç veya devleti referans alamayız müslüman olarak. Bizim referansımız Kuran ve onun peygamberidir.
Ne zamanki akıl ve nefsimizin emirlerini bırakıp sadece kuranın emirlerini dinler ve yapar hale gelirsek ancak o zaman yolumuz doğrudur.

Yoksa ayettede belirtildiği gibi nefis ve aklımızın ürünü fikirlerimiz

En’âm 116
(Mekkî 55) Yeryüzünde bulunanların ÇOĞUNA uyacak olursan, seni Allah'ın yolundan saptırırlar. Onlar zandan başka bir şeye tabi olmaz, yalandan başka söz de söylemezler DEN öteye geçmez.

Şimdi ben soruyorum Atatürkle birlikte bu millet ne için verdi milli mücadeleyi. Vatanını,toprağını,malını,ırzını korumak için. Atatürkün dini devletten kaldıran sisteminin kuruluşundan 80 yıl geçti. Koruyabildi mi? ülke mallarını yine yabancılar alıyor bir bir,ülke gelirleri onlara akıyor. ülke toprakları onlara satlıyor. namusumuz turist ağırlayıp döviz kazanmak için onlara peşkeş çekiliyor. Ne işe yaradığını söyler misiniz kurtuluş savaşının.
O zaman bu dediklerimizi zorla alacaklardı savaşmasaydık şimdi kendi elimizle veriyoruz öyle değil mi? Zorla değil de kendi elimizle vermek için mi yaptık bir dizi savaşı ve şehit verdik milyonlarca evladımızı. demekki atatürk kendi elimizle verebilecek kıvama gelmemiz için değiştirdi sistemi ve kaldırdı dini devletten. Çünkü önündeki en büyük engeldi din.