Tekil Mesaj gösterimi
  #40 (permalink)  
Alt 13-01-2009, 16:45
rovereagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
rovereagle rovereagle isimli Üye şimdilik offline konumundadır
kimliksiz

Alıntı:
Zilan_Azad´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Halkımın,eli kalem tutmaya başladı,ve bu çok daha büyük bir tehlike oluşturdu onlar için...
Bir anarşist hangi halktan bahsediyor olabilir acaba. kürtler halkınız ya diğerleri???

Alıntı:
Ha bu arada "kürdüm ve anarşistim".ben anarşizmi milliyetçilik yapmayacak kadar yürekten yaşıyorum
Hem kürt hem anarşist enteresan hemde üstüne basa basa tırnak içinde ''kürdüm ve anarşistim''

Alıntı:
Eğer bugün bir örgüt çıkar derse ben anarşizm için savaşacağım,gerekirse kanda dökeceğim ama bu devrimi gerçekleştireceğim.ben destek veririm,örgütten kastım buydu,umarım anlaşılır olmuştur.

KAN, KAN, KAN,

Alıntı:
BEN EĞER BEN KÜRT MİLLİYETÇİSİ OLSA İDİM İNANIN ŞUANDA DAĞDA OLURDUM VE SEVE SEVEDE ÖLÜRDÜM
Demek kürt milliyetçiliği yapan insanlar dağa çıkıyor

Alıntı:
size burada öyle örnekler veririmki,çıkarsınız dağa, onlarla birlikte mücadele verirsiniz.bu insanların yaşadıklarını gerçekten bilmiyorsunuz,bu insanların yaptığı milliyetçilik değildir,birbirlerine sıkı sıkı sarılıyorlar sadece.çünkü yıllardır, dışlanan ezilen,asimile edilmeye çalışılan bir halk var.
Yahu bir karar ver bunlar milliyetçimi değilmi????

Alıntı:
Bu arada sayın sosyopat;
avatarınıza baktığım da bir anarşist değil kominist olduğunuzu gördüm.
Benim avatarımda ninja resmi var ama bev bir ninja değilim yoksa ninjamıyım?? (((((ayrıca sayın Zilan_Azad azad avatar resminiz pek manidar görünüyor))))
Alıntı:
Sevgili Marsyas
PKK nin bir amaca hizmet etmediğini nasıl söylersin,orada ölen yüzlerce genç,hayallerinden,geleceklerinden vazgeçip,ölüme gidiyor.PKK bir amaca hizmet ediyor.insanları için ,kendi özgürlükleri için,yıllarca süren bu zulümlere karşı çıkmak adına, kan döküyorlar.kendilerinden ailelerinden vazgeçiyorlar,bu eserate son verebilmek adına.
Bu sözler bana kemal sunalın DAVARO filmindeki bir repliği hatırlattı '''adam alnının teriyle para kazaniyi adam vuriyi,soygun yapıyi '''
Sayın Zilan_Azad sadece T.C devletine karşı gelmekle, sadece belli bir halka destek vermekle anarşist olunmaz dünya üzerinde bir sürü T.C gibi devlet ve T.C devletinde kürtler gibi ezilen bir sürü kesim var. Eğer bir anarşist iseniz gerçekten samimi olmalısınız.

Konu rovereagle tarafından (13-01-2009 Saat 16:49 ) değiştirilmiştir..