|
Bu ve buna benzer daha birçok örnekler verildi faşizmin, ırkçılığın dünyada birçok örneği var ve nedense kendini bir sıfatla anan ve bir grup altında kendini tanımlayan insanlar kendi milliyetçiliğinin diğerilerinden farklı olduğunu söylüyor sevgili marsyas. Biz diyoruz ki bunların ötesi yok mu yoksa ben bikaç site adresi vereyim bu tip faşist arkadaşlara her türlüsü için çeşitli yerleri var gider nefret kusup kendini tatmin eder.
Sadece bu topraklarda değil daha ötesi var diyoruz , sıfatlarla sadece kendine düşkünlükten ötesi olacağı gibi. Ama ne yazık ki son dönemde site bunun dışında belli grupların, doğma sahiplerinin ve ötekine ( ki öteki daima bizizdir bu yanılsamayı insanlık hep göz ardı eder) tahammülsüzlerin misyonerliği için kullandığı alan olmaya başladı.
Bunun olması demek kendiyle öteki arasında sadece güç farkı olan ve aynı estürümanları kullanan gruplar arasında olmak demektir. Durum değiştiği anda ötekinin kanını içecek olanlara.
Bunun daha ötesi yok mu olmalı...
++++
Devrimin silahsız olmayacağı söylemi bana ait değil di. Bunu kullanan arkadaşlara sormak gerekiyor sanırım..
House of Duarden
Alıntı:
|
"Bir derin kuyuya benzer yalnız. Taş atmak kolaydır içine: ama bu taş dibe inecek olursa, deyin bana, kim çıkarabilir? Yalnızı incitmekten sakının! Ama incitecek olursanız, eh, artık öldürün de!" F.Nietzsche
|
|