Tekil Mesaj gösterimi
  #32 (permalink)  
Alt 12-01-2009, 17:31
non serviam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
non serviam non serviam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
M€M€ÑTØ MØRÍ

Blog Başlıkları: 8
Alıntı:
Zilan_Azad´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Ben sizi anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum.Kürt halkı yıllardır eziliyor,çektikleri o kadar fazlaki,siz başınızda bir devlet istemezken onlar devlet isteyecek kadar bu toprakta,işkence gördüler kan döktüler.Şimdi siz bir anarşistsiniz ,tebrikler devlete karşınız ,bu sebeble kürtlerin mücadelesine destek vermiyorsunuz,peki söyleyin ne yapabiliriz bu konuda,kürt sorununa nasıl bir çözüm bulabiliriz.sizin dilinizden yazıyorum"YA SİZ KÜRTLER ULAN DEVLETİNİZ YOK İŞTE ANARŞİST ANARŞİST GEZİN,NE BAŞINIZA DEVLET İSTİYORSUNUZ,S...GİDİN İŞTE,KEŞKE BİZİMDE DEVLETİMİZ OLMASA")
siz bu bilnçteyken biraz zor.DAHA ÇOK GÖZ YAŞI AKAR KAN DÖKÜLÜR...
şimdi bakın ben pkk ye destek veriyorum. bu beni bir anarşist yapmassa buyrun yapmasın,ama söyleyin devlete başkaldıran bu büyüklükte başka bir örgüt varmı?Ben pkk ye onay veririm,eger bu insanlık zulmüne karşı yapılacak bir şey yoksa kürt halkı kurtuluşu bunda görmüşse,destek veririm. bugün anarşistler,yapılan bu ırkçılığa"kardeş hakediyorsunuz ,katledilin,geberin,okumayın çünkü devlet istiyorsunuz zihniyeti ile yaklaşıyorsa,o anarşizmin a.q.
Ben olaya şu şekilde bakarım,şu anda gerçekleştirilebilecek olanının yanında olurum.bugün anarşizmin gerçekleşmesi imkansız görünüyor ilerleyen yüzyıllarda ise kim bilir çünkü bu başlık altında bile silahlı mücadeleye onay veren,bir devrimin gerçekleşmesi için kan dökülmek zorunluluğunu kabul edebilen tek kişi sayın lilith çıktı
Ben bir anarşistim ama bugün anarşizm gerçekleşemeyecekse bir kominist devrime,sosyalist devrimede destek olurum ve mücadele ederim,kapitalist bir sistemdense kominizmi tercih ederimanarşizm insan oğlunun, bilinç, zeka yönünden en üst seviyede olduğu an yaşanacaktır.peki şimdi ne yapacağız?tüm bu zulümlere abi hepiniz devletsiniz banane sizden mi diyeceğiz
siz kürtler az bekleyin biraz daha s..lin.ütopik olan anarşizm sizi kurtaracak.bana birşey söyleyin, mantıklı olan,bu kürt sorununa çözüm getirebilecek bir şey.sanki ben istemem ne kürt ne türk ne zenci olsun herkez insan, dünya vatan olsun...ama bakın şu anda bunu yapamıyorsak,eğer anarşizmi getiremiyorsak elimizde olanları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz,Rusyada ekim devrimde,binlerce anarşist destek verdi,koministlere ,buradada bir devlet kuruldu.ama orada siz olacaktınızki kesin şunu derdiniz"ULAN KAYPAK ANARKOLARBENCE SİZ ANARŞİST DEĞİL KOMİNİSTSİNİZ"))))))))
))))
Şimdi benim istediğim elbetteki anarşist bir dünyadır,hem kim istemez(çıkarı olanlar hariç) dayatmanın olmadığı,tüm otoriteleri hiçe sayan,insanlık olgusunun tekrar anlam kazandığı mükemmel bir dünyayı.
Ama bakın şuanda bunu sağlayabilirmisiniz?HAAAYIR.
peki bu konuda ne yapabiliriz?siz kürtlere devlet yok(hoş bunu söylerkende bir ülkücü kadar faşist duruyorsunuz),eziyet görünmü yoksa,kürt halkı için şuanda en iyi görünen çözüm,
kendi bağımsızlıklarımı?ben sadece şuanda yapılabileceklerin arkasındayım ve herzaman desteklerim... Anarşizm'e ise gerçekleşmez gözünden çok ,şöyle bakarım,evet bu devrimi belki ben göremem,ama gelecek kuşaklara aktarılması için bu oluşumun,her zaman arkasında olur savunur,kendi benliğimde büyütür aşılamaya çalışırım.Elimden geldiğince anlatmaya,insanları bilinçlendirmeye çalışırım.ve şuan bir örgütlenme olsun,anarşistlerde,silahlı mücadele veren ,devlete karşı,ölünceye kadar onlarla beraber savaşırım.
Şimdi sevgili ekşi sözlükten başını kaldırmayan yılın "milletçi anarşisti madalyasına "layık görünen,gelmiş geçmiş en mükemmel anarşist,söyle bana kürt ler için bir çözüm yolu getir,yıllardır kimsenin bulamadığı çözümü,tabi ekşi sözlükte varsa bul ve söyle.mantıklı gelsin,söz topluycam arkadaşları meclise gideceğim,bakın işte çözüm ,yıllardır çözüm bulamayan man kafalı öküzler,hepinizin a.q)Non serviam buldu çözümü ,buyrun uygulayın)))

Saygılarımla Zilan azad
Devam devam..
Ve galiba anlatamıyorum, devletini kur, bayrağını as, ne yaparsan yap, irdelemez. Zaten benim öncelikli derdim içerisinde bulunduğum devlet ile. Salt kendi ulusun, ırkın, halkın için ne yaparsan yap ama kendi ırkın adına yaptıklarını anarşizme dayandırma. Çünkü anarşizmde ulus yoktur, insan vardır. Ve özgürlüğe geçiş aşamasında dahi olsa, devleti, merkeziyetçi ve hiyerarşik toplum düşüncesini savunan anarşizm değil marksizmdir. Ayrıca anarşizm ve komünizm öyle birinden farklı şeyler değildir. Her ikisi de devletlerin ortadan kalktığı aşamadır. Buradaki temel farklılık; Marksistler özgürlüğe geçiş esnasında devlet düşüncesini savunurken anarşistler iktidarsız bir geçiş ister. Marx ile Bakunin bu noktada anlaşamamıştır.
Senin anarşizme inanmıyorum derken bile anarşistim demendeki mantığı kavrayabilmiş değilim. Bilgisizlik, cehalet bir yere kadar da, üslubundaki şu bayağılık ile dahi ciddiye alınıp yanıt verilecek gibi değilsin. Ama devam et, akıt içindeki faşizanlığı.
Yakın zamanda bu dersi " http://www.khaos.info/serbest-kursu/10765-dtp-ve-teror/ (DTP ve Terör) "konusunda uzuuun uzadıya işledik zaten. Katılmamışsın, ayıp etmişsin.

Alıntı:
bugün anarşizmin gerçekleşmesi imkansız görünüyor ilerleyen yüzyıllarda ise kim bilir çünkü bu başlık altında bile silahlı mücadeleye onay veren,bir devrimin gerçekleşmesi için kan dökülmek zorunluluğunu kabul edebilen tek kişi sayın lilith çıktı
Senin gibi kan dökmek gerekliliğini kabul edebilen lilith hocama da saygılar sunarım.

Saygılar, saygılar, saygılar
Ah Hayrettin ah!

"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."