Alıntı:
dışardaki´isimli arızadan alıntı
üzüldüm.size yapılanlar kadar sizin ifade biçiminizde üzücü.bu ırk sevdalılıgı nedir anlamıyorum.bagıra bagıra türküm demek kadar, türküm diyenlere tepki olsun diye kürdüm diye bagırmakta saçmalık.
birileri insanları birbirlerine düşürerek kendi gerekliliklerini kanıtlayıp yine o insanlardan çıkar saglıyor." american history x" bu filmi izlemenizi öneririm lüfet samimiyetime inanıyorsanız biyerden bulun
|
Mrb
Öncelikle,ortada bir yanlış anlaşılma var.ben bir anarşistim ve milliyetçilik yapacağım en son şeydir.benim yaptığım kürt milliyetçiliği değildir,burada benim tepkim kürt kökenli olduğu için insanların terörist olarak nitelendirilmesinedir,bende kürt kökenliyim,ailem kürt ama ben çıkıpta kürdüm diye bağırmam ama sorulduğundada asla türküm demem.,bunlar benim zaten karşı olduğum şeylerdir.ama eğer bir ırk çıkıpta biz üstünüz topunuzu yok edeceğiz,derse ve bu ırk bu insanların asırlardır yaşadıkları toprakların kendine lerine ait olduğunu dile getirir,bu insanlar aç bırakılır,hiçbir yatırım yapılmassa(ne okul ne yol ne hastane) ,yıllarca terörist olarak nitelendirilirlerse,okullardan,kamudan sürülürlerse, ben buna karşı çıkarım.
Şuan türk insanının yaptığı ırkçılıktır ben kürt olsamda olmasamda buna karşı çıkarım.ve her zaman ezilen insanların yanında mücadele veririm.burada kürt olmam sadece şunu sağladı , kürt halkını çok daha iyi anlıyorum,acılarını görebiliyorum,çektiklerine şahit oluyorum.size burada öyle örnekler veririmki,çıkarsınız dağa, onlarla birlikte mücadele verirsiniz.bu insanların yaşadıklarını gerçekten bilmiyorsunuz,bu insanların yaptığı milliyetçilik değildir,birbirlerine sıkı sıkı sarılıyorlar sadece.çünkü yıllardır, dışlanan ezilen,asimile edilmeye çalışılan bir halk var.
burada şunu anlamanızı çok iyi isterimki,milliyetçilik bu dünyada var olan en aptalca duygulardan biridir.ve ben bir insan olarak yapmam gereken olmam gereken taraftayım sadece.
Saygılarımla...