Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 10-01-2009, 00:39
Zilan_Azad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Zilan_Azad Zilan_Azad isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Mrb
Öncelikle içten ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.Kürt olayları son zamanlarda çok daha tartışılır hale gelmiştir,ne zaman nerde okudunuz bilmiyorum ama şuanda sırf şivesi yüzünden saldırıya uğrayan arkadaşlarım var.hiçbir siyaasi faliyeti olmadığı halde "en iyi kürt ölü kürt tür diyen" şovenist domuzların saldırılarına maruz kalanlarımız var.salak saçma bir milliyetçilik duygusu ile beyinsizleşen öküzler,özelliklede son zamanda arttığı söynenen ve terör olarak nitelendirilen olaylar dolayısıyla saldırgan tavırlarını arttırmıştır.
bir gün çıkar gazetede bilmem kaç asker öldü haberi,ertesi gün,başlar saldırılarbize ölen kolluk kuvvetlerinin hesabı sorulmaya çalışılıyordu
ben sessiz,sakin ,başegen bir insan olsaydım ceza almayabilirdimama yapı olarak imkansızdır boyun eğmem,sessiz kalmam.Aslında bu aptal eğitim sisiteminde bir diplomam olması çok da önemli değil burada, beni asıl rahatsız eden buna mecbur bırakılmak,ırkçılık ve tüm bunların,zihin gücü gelişmiş bireyler yetiştirmesi gereken eğitim yerlerinde olması.
Ülkemizdeki eğitim sistemi;"türküm ,doğruyum,faşistim,itin, katilin,kapitalist sistemin ta kendisiyim"kısaca verilen eğitim bu.
Ayrıca diploma beni sadece ,üniversite mezunu bir terörist yapar))))))
Saygılarımla...