Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 09-01-2009, 22:35
Tayyipzede Tayyipzede isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Standart Kime İnanacağız?

İşte size üç kollu bir AHTAPOT sistem. Necaset akıyor üçünden de. Birincisi yasama,meclis,milletvekilleri. Tamamı aslında iş takişpçisi,provakasyoncu,militan,uyuşturucu kaçakçısı.

İkincisi yürütme,hükümet,AKP iKTİDARA GELDİĞİNDE hiç bir bankamızda sorun yoktur,tasarruflarınızı istediğiniz bankaya yatırabilirsiniz,ben garanti veriyorum dedikten sonra PARANIZI BANA MI VERDİNİZ KİME VERDİYSENİZ GİDİN ONDAN ALIN DİYEN KIRKYALAN Başbakan. Garanti nerde kaldı? Yalanların içinde.

Yargı. kendi fikirlerini Anayasa mahkemsinin kararıdır diyen yasamanın en tepesindeki Başkan Haşim Kılınç

Polis zaten iktidarın emireri. İşte manzaralar.

Beyaz Kadın ticareti operasyonu,3 komiser,3 asker,2 hakim.

Uyuşturucu operasyonu. Beş komiser,6 asker,2 belediye Başkanı.

İlaç Yolsuzluğu 5 profesör,4 doktor,6 bürokrat vs..............

İhale yolsuzluğu,2 bakan,6 milletvekili,10 bürokrat,5 hakim

Şimdi nerden bileceğiz OTDÜ ormanına silahları iktidarın emriyle polislerin gömmediğini Ergenekon provakasyonunu haklı çıkarmak için. Kazıda hiç bir medyayı yaklaştırmıyorlar. Bırakın nasıl çıktığını halk ta görsün. Olmaz. Daha bir gün evvel kendileri gömdüklerinden kazdıkları toprağın yeni doldurulmuş olduğu farkedilir.

ODTÜ nün hemen yanında yol kenarına ellerini kollarını sallaya sallaya o kadar silahı gömerken hiç kimse görmemiş mi?

Netice olarak öyle bir çirkefki bu sistem neresinden tutmaya çalışsanız düzelteyim diye orası elinizde kalıyor sistemin ve onun mahsulü insanlarının. Selamlar.