Tekil Mesaj gösterimi
  #41 (permalink)  
Alt 09-01-2009, 17:08
lo-fi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
lo-fi lo-fi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Rütbesiz anarşik

Blog Başlıkları: 1
Evet sayın apathetic,çok güzel izah etmişsin.Ben de kısa bir kesitte bulunayım
Geçen sene gay biriyle tanıştım tabi ilk zamanlar gay olduğunu bilmiyordum.Oldukça iyi anlaşıyorduk,ikimiz de sinemayı seviyorduk(hala seviyoruz) Ve herşey hakkında bilgisi vardı ondan çok şey öğrendim.Sonra bir gün başkahramanı gay olan bir senaryo çalışmasına girdim,kısafilm için.Gayler hakkında yeterince bir bilgim yoktu işte bildiğim annesi kız gb yetiştirmiştir ya da piskolojik bir sorundur,gay olmuştur gb rutin ifadelerdi.Geniş çaplı araştırmaya koyuldum,birkaç gay sitesine falan üye olmuştum daha sonra eldeki bilgilerle yazmaya başladım tabi yine yetersizdi yazdıklarım,bunu görebiliyordum.Sonra gay arkadaşıma yazdıklarımı gösterdim.Aslında ilk başta tedirgin olmuştu,gay olduğunu anladım diye,bunu daha sonra çaktım.Sonra gaylerden konu açıldı onlara normal insan gb baktığımı,bunca iş güç yaşam koşulları içinde uğraşacağım, aşağılayacağım en son şey olduğunu söyledim.Daha sonraları bana gay olduğunu söyledi.Ama o zaman normal gelmişti ki 10dk sonra gülme krizine kapıldım.Gülüyordum çünkü tam bir maço görünümlü entel gaydi.Pek takmadım, bu duruma o da şaşırmadı(beklediği bir şey olmalıydı.)Zaman zaman aynı erkeğe bakıp,Allah sahibine bağışlasın da dedik(: Hayatımda birçok insan tanıdım,anlamları yok ve bir gayi tanıdım ,yaşamın anlamı çok.Ona minnetlerimi tekrar tekrar sunuyorum.

Herkesin hayalgücü tükendiğinde artık hiçkimse dünya için tehdit olmayacak ...