Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 09-01-2009, 14:17
Zilan_Azad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Zilan_Azad Zilan_Azad isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Mrb ilker;
Gerekçe dediğin işin en basit kısmıkürt ve sol görüşlü olduğum için zaten birçok olay yaşıyordum.ve okul bizleri göndermek istediğini her fırsatta açıkça dile getiriyordu.
bunu yapmak içinde okul içerisinde bir öğrenci ile girilen sözlü bir münakaşadan bile bir ay uzaklaştırma verildi.yani anlatmaya çalıştığım,okulu bırakmamız adına en küçük olaylardan bile cezalar alıyorduk,okulu 2 yıl uzayan arkadaşlarım oldu.bunlar yıldırma taktikleridir.ve başarılı olunduda.
Bu yıllardır yapılan iğrençliklerden, biridir kürt insanına.Ben okulu bırakmak zorunda kaldım çünkü ,atılsaydım ,af çıkana kadar başka bir okula gitme şansım olmayacaktı.ve bu kez sabrımı taşıran okul yönetiminin elinde ,beni atacak büyüklükte olaylar vardı.atılmak yerine bıraktım.
sürekli haksız yere alınan cezalar,ki genelliklede tam sınav zamanı verilir,karşı taraftan yani hiç bir ülkücünün ceza almaması,
artık insan bu haksızlıklara dayanamıyor ve bir noktada patlıyor işte bu patlamanın olduğu zaman yeni bir ceza daha alıyorsun.görünen şu ki türkiyedeki üniversitelerde şoven olmayanlara yer yok,özelliklede terör diye nitelendirilen olaylarla beyinsiz insanları uyutan,aşağılık bir devlet varken ,zihin gücü gelişebilen,milliyetçilik duygularının ve tanrının aptal yüzünü göremeyen beyinsizler yetişmeye devam ettikçe,bu devletin katil kolluk kuvvetleri varken,bizler ya kafayı yer ya da bu yolda ölürüz.
Saygılarımla.