|
farklı dillerde yazacağım size bokunuzun kokusunu göstermek için....
"Şu yazılanlara bakıyorumda düşünebilen ve sorgulayabilen bir insanın yazacağı yazılar olduğuna inanmıyorum. bu kadarmı çelişkiler olabilir hayret bok kokuyor ama insana kendi bokunun kokusu hoş gelirmiş derler. böylesi boka sinek bile konmaz eşek olsa anırarak gülerdi herhalde." bu paragraf bilinçli ve düşünülerek yazıldı koydum ortaya isteyen yer içer istemeyen üstüne şıçar gider.
şimdi gelelim ikide bir terör geyikleri yapanlara terör diye birşey varmı ulen bu dünyada terör devlet demektir. işin özü budur.
birileri çıkıp kınama veya nefretle kınamak gibi bir şey yazıyor yahu kınasan kaç yazar oturduğun yerde götün sağlam tabiii. kına hatta nefretle kına ne kolay. insanları sınıflandır sonrada kategorize et şu terör şu masum ah da vah geyik bunlar oğlim. de geçin bunları hadi ordannn.
bir tarafdan israile lanet et sonrada hamasa terör de. ne farkın var lanetlediğin o devlet yapısından. yaşadığın devletin israil devletinden ne farkı varki. biri gazzeyi bombalar biride kandili bombalar farkı ne yoksa fiyatımı.
bir kere şunu düşünmek gerek devlet yapısı tüm pisliklerin kökenidir. iktidarcılık benim olsun mantığı oldukça kan oluk gibi akacak bu gerçeklik insan gerçekliğimiz evrim gerçekliğimiz.
israili kına yanıbaşındaki vahşete seyirci kal işte insan bu kadar insandır. kürdistan coğrafyasında olan ne acaba. insan kendi pisliğini görmek istemez başkası pisledimi aaaaaaaa pislik ne kadar kötü kokuyor deyip kına .... kına yakın kıçınıza iyi gider...
devlet = terör
devlet = tecavüz
devlet = soykırım
devlet = erkek bir yeri kaşınınca mikecek insan arar mesele bundan ibaret
en son paragrafda düşünmüşsün yani seni düşündürmüş alex iyi devam et düşün düşün boktur işin belki bulursun.
HAMAS' a terör diyen biri bir değildir olsa olsa sıfır olur sıfır diye kızma en büyük sayıdır en son bulunmuş. hamas seçimle gelmiş ve filintin halkınca desteklenen bir oluşumdur. filintin halkına terör gözüyle bakan siyonist israil devletinin yandaşıdırlar. tıpkı tc gibi al birini vur ötekine.
gulu gulu gulu
vak vak vak
|