Tekil Mesaj gösterimi
  #13 (permalink)  
Alt 28-12-2008, 00:35
greenalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
greenalp greenalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır
eppur si muove

Alıntı:
sangre´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Yazdıklarınızı anlamadım, biraz daha açarmısınız.. İlk konuya eklemeler yaptığım için alıntı olduğunu söylemedim açıkçası ama bundan sonra asacağım her yazı için alıntı olduğunu altına belirtecektim.. İntihal yaptığımdan mı şikayetçi oldunuz, orasını anlamadım üzgünüm.. İsterseniz bundan sonraki yazıların hiçbirini alıntı olarak asmam konuya.. Araştırma yapılmış ve bazı gerçekler çıkarılmış konuları, okuyupta özet çıkarmak yerine ana kaynağından aktarmayı düşünmüştüm.. Ama dilerseniz diğer türlü de yapabiliriz..

İsa konusuna gelince.. Elbette ki İsa da, Musa da İslam'ın konuları arasında.. Ama başlığı ''Dini kavramlar'' olarak açtığım için, ilk önce kavramlar üzerinden gitmeyi düşündüm.. Şimdi ''Namaz ve sünnet'' ile ilgili bulduğum bilgileri paylaşacaktım.. İsa konusunu ise, İslami kavramlar bittikten sonra değinecektim..

Ayrıca konuya olan katkılarınızdan dolayı rahatsızlık duymadım.. Vampiress arkadaşımızın konuya eklediği kitap okunmaya değer duruyor ve sizin konuya eklediğiniz belgesel ise her insanın mutlaka izlemesi gereken bir belgesel.. Yanlış anlaşılma olmuş olabilir, kusura bakmayın.
sn.sangre kusra bakmayın büyük bir yanlş anlaşılma olmuş. dinlerin intihallerle gelişip değiştiğini ve neredeyse bütün bilgilerin aynı ya da benzer tümcelerle aktarıldığı iddiamdan bahsetmiştim tüm yazımda... sizin üslubunuz hakkında düşünmemiştim tamamen konuyla ilgiliydi yazdıklarım..
paylaşımlarınız içinse toptan bir teşekkür etsem kabul edersiniz umarım. eğer aynı nick ile yazıyorsanız başka yerlerde de dikkatimi çekiyor yazdıklarınız. her birine katkıda bulunmadan kuru teşekkür etmek hoş durmaz diyerek okuyup geçiyorum...