|
Utanmaz bir yalancısınız, hiç de yüzünüz kızarmıyor..." mına koduğumun demokratları" yazıldığı gibi yayınlandı kimse tek harfine dokunmadı...Küfür değil espriydi, kimseyi hedef almamış bilakis siteyi savunmak için yapılmıştı...
İnsanları tacizden bahsedipte iki gündür hakkımda yazdıklarınızı görmezden gelmeniz, şaka gibi bir şey...Son olarak "sürü insanları"... Sürü insanı olduğum içinmi burada bu tartışmayı yapıyoruz ? Biat etseydim, "duarden yazmış, uzatmayayım" deseydim, o zaman sürü insanı olurdum... O kendini bilmezlikten gelen kibirinizi kabullenseydim, arkadaş kayırma uğruna bu platformda yaptığınız en uzun tartışma da geri çekilseydim, yalanlarınıza, saptırmalarınıza, suskunlukla cevap verseydim o zaman sürü insanı olurdum... Ya da sizin gibi Yönetici olduğum site de benim adamlarım ve diğerleri diye ayrım yapsaydım, ağzı bozukları bile "bizimkiler" diye sineye çekseydim, o zaman sürü insanı olurdum...
Neymiş sürü insanı ile konuşmayacağınız değeriniz ? Adaletmi(gördük), dürüstlük mü(onu da gördük), bu dünya da kapladığınız yer fiziksel hacminizden fazlası değil duarden...Onun için kendinizi bir halt sanıp insanlara tepeden bakmayı bırakın, ayaklarınızın üstüne basın... Yalanla, dolanla, kibirle, kayırma ile nereye kadar ? Bence de konuyu daha fazla uzatmayın, maskeler düşüyor, konuştukça batıyorsunuz...
İlk olmamama senindim, umarım sonda olmam...
Konu Enfeksiyon tarafından (18-12-2008 Saat 08:06 ) değiştirilmiştir..
|