Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 02-12-2008, 05:04
siwtaml siwtaml isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

bu tarihi bir olaydan çok siyasi bir olaya dönüşmüştür. Sonunda sonuçlanıcak derken yani iki tarafta belgelri sunacakken ermeni hükümeti geri adım atmıştır bu her şeyi açıklamaktadır. ortada bir sürgün vardır ama soykırım denemez buna. bazı ermenilerin masum vatandaşları dış güçlerin desteğiyle vahşice katledilmesine vatanın göz göre göre bölünmesine kayıtsız kalmamak için bu sürgünün olması gerekiyordu bu olayın bir başka boyututuda dış güçlerin Türkiyeye zarar verme ve bölme çabalarından kaynaklarınıyor bu değerli ve aynı zamandada stratjik toprakları daha rahat yonetmek için. bu resimleri koyan şahısı şiddetle kınıyorum kınıyorum bu doğruluğu kesin bile olmayan fotoğraflar kaldırılmalı ayrıca bu fotoları koyan arkadaş utanmalı ve savaşı ermenilerin başlattığını unutmamalı ve ermeni kardeşleriminde adını böle propagandalarla kirletmemeli onlarda bu olaydan rahatsız ve bana söyledikleri söz şu geçmişte olan geçmişte kalmıştır biz geleceğe bakalım olmuş veya olmamış bir olay için geleceğimizi heba etmek yanlış olur.