Tekil Mesaj gösterimi
  #28 (permalink)  
Alt 29-11-2008, 12:50
theJoker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
theJoker theJoker isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Mutlak Anarşist

puhahahaha kopardın beni arkadaşım öncelikle bunu söylemem gerek yalnız yanlış anlama seni tiye aldığımdan ya da durumunla dalga geçtiğim için değil hakikatten cesaretini kutladığım için güldüm

Aşk için intihar ettiğine göre 3 seçenek görüyorum burda:
1- ya aşkın kimyasından hiç haberin yok
2- ya bu kişi kimse senin için saplantı haline gelmiş
3-ya da sevgi (dikkat aşk değil) denen şeyden şu ana kadar yaşamında mahrum kalmışsın

Bana sevgisizlikten intihara kalkıştım desen anlarım da aşk için intihar kadar da absürd bir şey olamaz. Bu aynen "knight online" hastası bir ortaokul çocuğunun o oyundan mahrum bırakılması üzerine intihara kalkışmasıyla aynı neden. Başka oyun mu yok çocuğum da intihar ediyorsun. Biraz sosyal hayatını genişlet çok geçmeden başka bir aşkla daha karşılaşacaksın elbet intihar niye?

He ama sevgisizliktense bu intihar o zaman devam et hiç durma... Zaten bir halta benzemeyen bu hayatta insanın bıkmayacağı tek şey bence sevgidir gerisi zaten boş; bu hiç yoksa hayatında o zaman kurşun kafana ellerin hediye alır.
Şimdi sevgiden de hemen yar sevgisi anlamını çıkarma; arkadaş, aile, çevre bunların hepsi sevgidir yeter ki bakmayı bil

Joker: Introduce a little anarchy. Upset the established order.
And everything becomes chaos.