Tekil Mesaj gösterimi
  #92 (permalink)  
Alt 14-11-2008, 20:14
Enfeksiyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Enfeksiyon Enfeksiyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Hakkaten Arıza

Alıntı:
Gothic_Vampiress´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
sanalda tanışıp reelde aşık olanlar da pek inandırıcı gelmiyo bana. öyle bi ilişkim oldu. ben onu çok sevmiş olmama rağmen o beni değil benim olmamı istediği kişiyi seviyodu. önce fikirler ve zevkler uyuşmalı ki karşındaki insanı değiştirmeye çalışmayasın. nişanlımı sanalda tanıdım ve ona sanalda ve telefonda aşık oldum. görüşme işi en sona kaldı ama bu daha da pekiştirdi. hem webcam denen bir icat da var karşındaki kişiyi aynı zamanda görebiliyosun da. ben insanın sadece fiziksel özellikleriyle değerlendirilip o şekilde kurulan ilişkileri sağlıklı bulmuyorum. güzellik bir gün mutlaka geçiyo ama karakter kalıcı oluyo. güzelliğin değil karakterin ön planda olduğu ilişkileri tercih ederim şahsen. ayrıca ekrandaki harflere değil onların içerdiği anlama aşık olunuyo. hem demişsiniz reelde bambaşka biri olmadığını nerden biliyosunuz diye risk almadan hiçbişi olmaz ayrıca biraz da güven gerekir hem kendine hem karşındakine.
Yakışıklı olma durumu bir örnekti sadece... Sanal da ki karakterlerin, gerçek hayatta çok daha değişik olduğunu deneyimleyerek öğrendim...Ayrıca pek deneyime de ihtiyacım yoktu, kendimde sanal da olduğum gibi biri değilim...Burada olmak istediğimiz kişi olma şansımız var(bakmayın benim deliyi seçtiğime), reelde işler burada ki gibi yürümüyor... Yazı dilinde aynı kafada gibi gözüken insanların aralarında ki uçurumlar gözgöze geldikten sonra ortaya çıkıyor... Tam teslimiyet olmalı(olabilmeli) bence aşk denilen şeyde, sanal da karşında ki hakkında soru işaretleri her zaman oluyor... Bir de eski kafalı olduğumdan mı nedir, gözlerini görmek isterim, bir şeyler hissettiğim ya da hissetmek istediğim insanın...Gözlere sözlerden daha çok güveniyorum nedense...