Tekil Mesaj gösterimi
  #90 (permalink)  
Alt 14-11-2008, 12:06
Gothic_Vampiress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gothic_Vampiress Gothic_Vampiress isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
Enfeksiyon´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Aşkı buldukta, sanalı kusur kaldı...Sanal da tanışıp reelde birbirlerini iyice tanıyıp sonrada aşıkolanları tenzih ederek, ya bir insana yazılarından dolayı nasıl aşık olabilirsiniz ki? Burası sanal, istersek on kaplan gücünde, karizmatik, yakışıklı(yada güzel), klavyesi laf yapan biri olabiliriz.Kim garanti ederki reel de sümsüğün biri olmadığımızı... Yüzünü görmeden aşık olma olayına gelince...Bir ekranda ki harflere aşık olmak tam çağımızın eylem tembelliği hastalığına bir örnek..." Yazıların güzel, sana aşık oldum, yüzünü şeytan görsün, hayallerimi yıkma, böyle takılmaya devam edelim..." Yani karşımızda ki kişi sadece bizim fantezilerimize malzeme...Adı da aşk oluyor sonra...Bak sen....
sanalda tanışıp reelde aşık olanlar da pek inandırıcı gelmiyo bana. öyle bi ilişkim oldu. ben onu çok sevmiş olmama rağmen o beni değil benim olmamı istediği kişiyi seviyodu. önce fikirler ve zevkler uyuşmalı ki karşındaki insanı değiştirmeye çalışmayasın. nişanlımı sanalda tanıdım ve ona sanalda ve telefonda aşık oldum. görüşme işi en sona kaldı ama bu daha da pekiştirdi. hem webcam denen bir icat da var karşındaki kişiyi aynı zamanda görebiliyosun da. ben insanın sadece fiziksel özellikleriyle değerlendirilip o şekilde kurulan ilişkileri sağlıklı bulmuyorum. güzellik bir gün mutlaka geçiyo ama karakter kalıcı oluyo. güzelliğin değil karakterin ön planda olduğu ilişkileri tercih ederim şahsen. ayrıca ekrandaki harflere değil onların içerdiği anlama aşık olunuyo. hem demişsiniz reelde bambaşka biri olmadığını nerden biliyosunuz diye risk almadan hiçbişi olmaz ayrıca biraz da güven gerekir hem kendine hem karşındakine.