insanın aşık olması için karşısındakinin yüzünü görmesi gerekmez benim şu an sanalda başlamış olup da evliliğe doğru giden bir ilişkim var.(işlemlere başladık o yüzden diyorum evliliğe doğru yoksa kafamızda kurup da gerçekleşmeyen bişi değil.)gerçek sevgi insanın fiziğini dış görünüşünü değil içindeki insanı sevmektir. zaten konuştukça tanıyosun karşındaki kişiyi ve bence sanaldaki ilişkiler daha sağlam oluyo. çünkü gerçek hayatta konuşmak özellikle sevgililer için daha da zor çünkü yapılacak bir sürü şey oluyo konuşmaya vakit ayrılmıyo o zaman da zaten tanıyamıyosun karşındakini. hem sadece bu zamanlarda değil eskiden beri olan bişey bu. kimisi sadece mektuplaşma yoluyla kimisi telefonda yanlış numarayı çevirince tesadüfen tanışıyo ve bu şekilde aşık olup evlenenler var.
Alıntı:
|
aşkta neyi aradığımıza bağlı.sadece duygu ve düşüncelerin uyumu ise aranan ki bence bu birsüre sonra yetmez, eksiklikler mutlaka can acıtır.aşk bedende 3 şeye hitap etmeli bence 1.beyin, 2.kalp,3.cinsellik(ayıp olmadı inşallah) yoksa aşktan söz etmeyelim.
|
gerçekten aşıksan cinsellik o kadar gelmiyo akla tabii ki gerekli bişi ama ön planda olursa zaten ilişki yürümez. ayrıca aşk kalpte değil beyindedir(ukalalık yapmasam olmaz). valla bulan da buluyo tam aradığı kişiyi (ki bunlardan biri benim maşallah nazar değmesin) o da zaten sanalda da belli olur. yani kısacası ben sanalda aşk mümkündür hem de çok güzeldir diyebilirim. tabii iki taraf da birbirine karşı dürüst olursa.