Tekil Mesaj gösterimi
  #164 (permalink)  
Alt 08-11-2008, 12:59
Cornellius Cornellius isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
alchemy´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Eee, daha önce yazmışlıklarım yeniden yazmamı engellemez umarım...

Çünkü bir şey soracağım:

Seks yapmak durumunun evlilikle alakası nedir? Seks yapma dürtüsü evlilik durumuyla çıkan bir şey değil ki...

Ne alaka?

Ne oluyor beyler evlilik dışı seks olunca?

Beyler dedim, çünkü bu tip konuları kadınlar açmaz asla. Açılınca sadece "aaa ne ayıp hiç olur mu" der o kadar.

Ama bu konuları açmazlar.

onlar sadece kocam aldattı, yapamaz, ve yapmamalı der.

Bir düşünün bakalım neden acaba?

kendimize ait olmayana sahip olma büyüklenme hakkını sizler kimden aldığınızı sanıyorsunuz?

Oturun bakalım siz bir oturduğunuz yerde...

haddinizi bilin zahar.
Her ne kadar bey-efendi olamadıysam da bir bey olarak daha doğrusu Y kromozomu taşıyan biri olarak üstüme alındım, cevaplayayım dedim.

Evlilik dışı seks olunca bir şey olmuyor, fırında tavuk yenilince bir şey mi oluyor? Tuvalete gidince bir şey mi oluyor? Hangi bakış açısından bakılırsa bakılsın, seks bir para birimi olmamalıdır -her ne kadar olsa da- ve normal karşılanmalıdır ki karşılamamak pek de akla yatkın değildir.

Seks yapmanın da evlilikle alakası şudur ki, evlilik, sadece bir tek kişiyle seks yapacağın belgesini imzalamandır. Başka da bir alakası olduğunu düşünmüyorum hem çiftler istediklerinde çok eşli de olabiliyorlar... Evlilik, çok eşli insan ırkının tek eşli hale getirilmesinde kullanılan başka bir kavramdır, bu kadar basit.