Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)  
Alt 31-10-2008, 14:53
Yitikmavi Yitikmavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
duarden´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Eğlenceli olmuş çok susmuş olmalısın Evet genelde tüm eleştirilerimiz kendimizden başlayarak yayılır ama kim farkeder bunu. Güzel tespit olmuş ama dışına çıkmayı sağlamıyor değil mi?

Normalin Dellliği Önsöz:

Kişi kendi içiyle olan ilgisini yitirdiyse artık ancak çarpıtılmış bir kendiliğe; dış dünyanın hoşuna gidecek belli davranış ve duygu durumlarına uygun bir görüntüye yaslanabilir.... Ana Gruen

Genelde kişi kendinini ne derece alçaltabileceğini bilmeli kendini yüzleşme istiyorsa yoksa zaten o seviyeden yükseğini bilmiyorum mu ? Huzursuzluğun Kitabı tavisyesinde bulunayım birde
ha anladım bu yüzden maske takıyorlar : )) Evet öyle diyor yitirilmiş kendilik huzur vermez çevresinde dönen bir devinime maruz kalır diyor...

İnsanlığın temel hastalığı, kişilik yapılarını sadece düşman imgeleri sayesinde ayakta tutabilen ve kendilik nefretlerini karşı güvensizliklerini ve sorumsuzluklarını böylelikle maskeleyebilenlerin etrafında döner... Arno Gruen/ İhanete Uğrayan Sevgi ve Sahte Tanrılar...

Ve eğlenceli mi bilmem... Ben eğlendim ama : ) Susmayı tam manasyıla öğrenemedim... Öğrendiğim zaman susacam : ))

Tavsiyeniz için teşekkürler... Önceliğim olacaktır...