31-10-2008, 12:11
|
|
Taze Arıza
|
|
|
|
Alıntı:
detays´isimli arızadan alıntı
Daha önce fikrifiil'de iken konular açıp bana ve diğer arkadaşlara ana-bacı küfürler edecek kadar aciz bir insansın sen.
|
Pek bi tanıdık geldi. Size de geldi mi?... Çok uzun bir süre değil, yakın bir zaman önce yapılan şerefsizlik... Sırf fikirleri yüzünden gücü yetmeyen yapıyordu şerefsizliği... Demek ki, etme yapma dünyası bu olsa gerek... O zaman da demiştim bunu yapan, yarın bizlere de yapar; nerde abilerimiz ablalarımız istirahata mı çekildi demiştim: )) Bkz. efendim olay nasıl da teyitlenmiş ve teyitleniyor...
Tim naber Tanınmasan da bak ismin geçiyor... Öyle ya da böle özlenmek güzeldir : ))
Yazıyı pek kaile almamak lazım...
Bu tür modeller sürekli olarak çevresinden dışlanmış, bu tür muamelelere maruz kalmış ki, içinde bastırmış olduğu saldırganlığı ancak bu şekilde ortaya koyabiliyor... Ruhsal hastalık boyutu ilerlemişse tedavisi de zordur... Allah yardımcısı olsun...
Alıntı:
Sosyopat´isimli arızadan alıntı
iğnele/mele/rde gene aynı gördüğüm kadarıyla : ))...hoşgeldiniz sevgili maria...
|
Oyun saygı çerçevesinde kurallarına göre oynanıyorsa İğnelemek güzeldir... Bir nevi çıplaklık, yüzleşme de diyebiliriz... Kendisini altedemeyen insan kaldıramaz bu iğnelemeyi... Açıkcası, yüzüne karşı birebir söylenmemiş imalı ve dolaylı laflardan, laf ebeliğindense; düşmanımın dahi karşımda çıplak olmasını yeğlerim : )
Öfke kınından fırlamış söz,
Yine de yüzleşmeli derim kübümüzle
Reddetmek düşkünlük
Kabul etmek zanaat...
Maria...
Bu iğnelemenin devamı konuları bölmeme topicine taşındı sanırım Ben açıkcası çok keyif aldım : )
Sosyo hocam naber... Özlemedim seni dersem yalan olur valla...
İşte şimdi tam da zamanı
Konu Yitikmavi tarafından (31-10-2008 Saat 12:29 ) değiştirilmiştir..
|