|
Sitede muhtelif yerlere kopyaladığın şu iletiyi burada tek bir konuda yayımlamak daha doğru olur sanırım. Kimseyi patolojik ve kişisel sorunlarınla rahatsız etmeye hakkın yok.
Ben senin kadar delikanlı(!) olamadım henüz. Sokmuyorum kendimi böyle saçma kalıplara da. Sen delikanlılığın kitabını yazadur.
Senin ya da arkadaşlarının bildiğini sandığınız ne varsa zihninde kurgulayarak ürettiklerinizden öte değil. Ama içini kemirmeyi bıraktıracaksa söyleyeyim sana; seni rahatsız edeni duarden değil, ben yaptım.
Server konusunda ödemeler bahsettiğin isme yapılmıyor. Gene de varsa google kaydını silebilen, buyursun silsin.
Bu sitede o saydığın isimlerin hiç birisi yönetici falan değil. Senin gibilerin pisliklerini temizlemek konusunda maalesef duarden hocamla baş başayız.
Nedense sürekli birilerini attırmak için debelenip duruyorsun. Fikirlerinden ötürü detays ya da bir başkasının üyeliğini silmemizi istemen senin faşistliğini gösterir.
Misketlerini kaybetmiş çocuklar gibi sağa sola saldırıyorsun ve dikkat ediyorum, bunu sitedeki yetkilerini kaybettiğin günden beri yapıyorsun. Her ne kadar yetki alınca kendini yönetici kalıbına soksan da, o yetkiler senin gibilerin ego tatmini ya da yöneticilik yapması için değil, gönüllü bireylerin yardımına ihtiyaç duyduğumuz içindi. İnternet kullanıcılarının çoğunluğu tarafından tepki alan bir siteyiz ve günlerce ilgilenemiyoruz.
Siteden atılmak için elinden geleni yapacağını söyleyip kendi kendini uzaklaştırdıktan sonra, hatta yan sitelerin duvarları ardından bize saldırdıktan sonra dönme fenasi. Ortak noktanız bu site olan arkadaşlarınla eylemlerimizin kritiğini yapmaya devam et ya da ne halt yersen ye ama dönme.
"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."
|