27-10-2008, 17:00
|
 |
Ebedî Arıza...
|
|
|
|
Alıntı:
sondanikinciadam´isimli arızadan alıntı
Duarden, ebruli, eşikiya (ingilizce yazılışı yada), detays, timm, lilith, detaysın kan emici kankisi şimdiki adını hatırlayamadım eski adınıda hatırlayamadım hay aksi....
Serdar sana ve senin düzenine hizmet eden kişilere zarar verenlere getirdiğin yasağı neden deldin??? detays yani tolga vedahi senin kankan geri dönmüş bakıyorum, tolga ile birlikte anarşizme karşı duran arkadaşlarında siteye geri dönmüş, sana vermeyen kızlar ise saldırıya uğruyor bakıyorum... senin delikanlılığın sana vermeyenle doğru orantılı biliyorum...
Sana delikanlı olmadığını söyledim diye bu siteden uzaklaştırıldım, MSN'de bana niye bana itiraz eden yok abi diye sırıtırken yeteri kadar samimi olmadığını anlayacak kadar saçlarım beyazlamıştı merak etme....
Bir gün tetikçin maria çıkmadan önce yakup cemil kullanıyorsun diye yönetimden istifa etmek isterken beni küçümsemen ancak bu site ile sınırlıydı desem yalan olurdu,
Timm senin beni yancıklı sitede atman ne kadar ahlaklı ise artık...........................
|
Bu ne yahu?
Site kullanıcıları toptan akraba öyle mi?
Pes doğrusu....
Schopenhauer, Nietzsche, Cioren, Pavese ve envai çeşit kötümserleri benim gelişime hazırlık yapan müritler olarak görüyorum...
|