Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 26-10-2008, 21:45
sondanikinciadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sondanikinciadam sondanikinciadam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Standart fenasi'den inciler

Burdan eski eşkiya veAya yeni latince adı olan kişiye yani bu sitenin sahibine sesleniyorum...

Delikanlıysan ve kendini gerçekten anarşist olarak görüyorsan, bırak o zaman şifreleri bir tarafsız kişiye bu sitenin yönetiminin... Bırak çevrendeki oligarşik kişilik şahsiyetlerin poh pohlamasına ihtiyaç duymadan ve o kişilerin nemalarını (gelirlerini) keserek bir delikanlı olduğunu göster, eski neo-nazi kardeşlerin yerine anarşist kişilerin yönetime gelmesine izin ver...

Daha önce seninle konuşmuştuk, ben sana almanyada anarşist olduğunu varsayan faşist komünde bulunduğunu ve bu yapılanmanın komunizm yada sosyalizm ile bir bağlantısı olmadığını söylerken, sen yakup cemilin (maria'nın) beslediği ve senin kankan olan ırkçı kişilerin savunmasını (bunlardan bazıları sanırım senin olurun dışında servis sağlayan kardeşlerindi), savunarak yada onları koruyarak, oturduğu yere sıçan şahsiyet durumuna düştüğünün farkındasındır...

Çok açık ve net sana sesleniyorum;
Madem anarşistsin...
Madem delikanlısın...
Madem antifaşistsin...
ve madem pis moruksun (hesapta)...

Bırak fenasi bu siteye geri dönsün...

Madem oligarşik bir site sahibi değilsin????
Madem faşist bir site sahibi değilsin???

Madem Polis sitesi işletmiyorsun???
Madem Jitem ajanı değilsin???

Madem kovduğun kişiler kafatasçı değilken sen anarşisttin???
Madem kovduğun kişiler komserin berianın psikolojisini bozdu???

Duarden anti zamparası, ortalığı bir nazi komutanı edasıyla zamparalarken...
Harbi zamparları kovduğunun için töbe etmeni beklenmeden...

Matahari şahsiyeti bıyıklarını traş etmeden önce ve...
kutsal üçgenini (fırıncının kızı s: 78) traş etmeden önce...
madem işin içinde para değil şan ve şöhret vardı ise, mephistonun restine (servır değiştirmek isteyen anarşist sitesini) neden red cevabı vermeyip primetif solcu duradeni ezerek bir servır alarak değiştirmek vatken değiştirmeyip, mephisto'nun deyimi ile tüm google kaydını silmekle tehdit eden bir şahsiyete kardeşim diye biat etmenin dayanılmaz hafifliği ile bana saldırman doğrumudur bilmem ama, matahariyi siteye yönetici yapman manidar sanırım...

Birde; detays vb. kişilerin (timm dahildir) taşist (neo-nazi) söylemlerine rağmen bu siteye üye yada yönetici olmalarını onaylaman senin siyasi bakış açını belirler...

Delikanlı ve anarşistsen Bırak fenasi bu siteye geri dönsün...

Duarden ve ebruli'nin bu sitenin üyelerine boktan şahsiyet yada biz yönetenleri rahatsız eden değersiz ve ucuz varlık olarak bakmaları seni rahatsız etmezken, benim sıradan vadandaş olarak tüm oligarşik davranışlara şahit olamam, aranızda benim gibi sıradan proletaryanın yönetime katılmasının engellenmesinin kesin olduğu yönünde karar olduğunu gördüm...

Birdaha sıradan kişileri (fenasi gibi) yetkilerle (siyasi konularda yazmak yada yazmamak kadar basit aslında) donatmayalım, fani kişliler bizim aramızdaki mevzulara meftun olunca bizim ölümsüz olamdığımız ve oligarşik bir yönetim uyguladığımız anlaşılıyor bea...