Tekil Mesaj gösterimi
  #142 (permalink)  
Alt 25-10-2008, 02:50
alchemy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
alchemy alchemy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
-

Alıntı:
ferdaa´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
öncelikle bence tanrı demek bıle yanlıs ALLAH'ın 99 ismi varken bi yenısıne gerek yok ayrıca ınsanın acız beynı bazı seylerı kavrayamaz daha bıkac bılınmeyenlı denklemı gordugunuzde kalakalıoken nasıl boyle bu konuda yorum yapma cesaretını kendınızde buluyorsunuz anlamadım dogrusu bence önce inançlara saygı duymayı ogrenın ALLAH'ın yarattıgı bır kul olan ataturk'e laf eden bırını gunah kecısı yaperken YUCE ALLAH hakkında nasıl yorumlar ettıgınızın farkındamısınız
Neden Tanrı demek yanlış olsun ki? Allah dediğiniz islamdan ve Muhammedden gelendir. Türkler islamı kabul etmeden önce binyıllarca şaman kaldılar ve hem Gök hem de Tanrı olarak kullandıkları "Teng-ri" öz Türkçe sözcüğünün günümüz versiyonudur Tanrı. Neden bu denli rahatsız ediyor ki bu sizi? Siz Allah deyince ben irkilmiyorum, peki siz neden benden ve benim Tanrı dememden irkiliyorsunuz?

Birileri bu şekilde bir "siz-biz" yaratıyor... Ondan sonra bir de dönüp artık "öteki" olan öbürüne "beni eziyor"!! diyor... Bu durumda "öteki" olan öteki nezdinde kendisinin de bir "öteki" olmasından başka çıkar yol kalmamaktadır... ... !

Siz ise bu cevabınızla şimdi ya bunu yapıyor ya da buna alet oluyorsunuz.

Bence Allah ya da Tanrı demeyi tartışmadan evvel asıl buna, hem de ciddi anlamda bir bakın...

Not: Yazdıktan sonra farkettim ki bu mükerrere yakın bir yorumdur. Üzülerek silemediğimden dolayı kabulünü vs vs...

Not not: sahi biz neden anarşist menşeli bir sitede yazdıklarımızı silemiyoruz ???

Tökezlemişliğim 2. basamaktan geliyor

Konu alchemy tarafından (25-10-2008 Saat 02:57 ) değiştirilmiştir..