Tekil Mesaj gösterimi
  #123 (permalink)  
Alt 24-10-2008, 22:17
Gothic_Vampiress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gothic_Vampiress Gothic_Vampiress isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
sangre´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Modifikasyon'nun Evrim ile alakası olmadığına nasıl kanaat getirdiniz?? .. Modifikasyon olunca Evrim Teorisinden farklı birşey olup, başka bir teorinin ilgi alanına mı giriyor?? Doğal Seçilim nasıl Evrim Teorisinin içinde değerlendiriliyorsa, modifikasyon da aynı şekilde değerlendirilir.. Evrim 2'ye ayrılır.. İlki mikro evrim, ikincisi ise makro evrim.. Yukarıda bahsi geçen durum mikro evrime örnektir.

Kuzey Amerika'nın yerlileri zenci değildir.. Bir çoğu afrikadan gelmiş insanlardır, diğerleri ise yine farklı ekvatora yakın ülkelerden gelmişlerdir.. Amerika'ya iyi analiz ettiğimizde, zaten çoğu insanın saf zenci olmadığını görüceksin.. Bir çoğu melezdir ve zaman geçtikçe daha da beyazlıyorlar.. Amerikanın kuzeyinde durum bu iken, daha güney kesimlerde kuzeye göre bu hız daha yavaştır.

Türlerin çeşitli olması senin de dediğin gibi coğrafi şartlara uyum ile şekillenmiştir.. Ayrıca türler arası çiftleşme de mümkündür.. Aynı çoğrafya da oldukları halde farklı canlıların bulunması, çoğunlukla diğer türün göçü ile de ilişkendirebiliriz..

Arkadaşlar madem aklınıza takılan bu kadar şey var.. Daha güvenilir kaynaklardan da okuyabilirsiniz bu konuyu.. Sonuçta insanlar her zaman kendi düşüncelerini yazıyorlar ve bu her zaman doğru olmayabiliyor.. Benim size tavsiyem daha güvenilir kaynaklardan okumanız.. Başlangıç için aşağıdaki adresi verebilirim.

Ana Sayfa - Evrimi Anlamak
ben melezlerden bahsetmiyorum ayrıca onların amerikalı olduklarını sölemedım amerikada yaşayan zenciler demiştim.melez olanların beyazlaması zaten gayet normal melez çünkü.ama melez olmayanların beyazladığı falan yok evrim teorisine göre ortama uyum sağlayıp beyazlamaları gerekir.

ayrıca tür ün tanımı şudur: bir ortak atadan gelmiş genetik yapıları benzer aralarında çiftleştiklerinde verimli döller oluşturabilen canlı topluluğudur.
bu bağlamda size göre kediyle köpek veya fille ceylan çiftleşebilir yani öyle mi ve bunlardan meydana gelen yavrular da üreme yeteneğine sahip olur!!!tamam yakın türler arasında çiftleşme oluyo ama sonucunda doğan yavrular üreme yeteneğine sahip olmuyo. atla eşeğin çiftleşmesinden katır olur ve kısırdır bu hayvan. bunu dağdaki çoban bile bilirken türler arasında çiftleşmeden bahsedilemez bence.