Tekil Mesaj gösterimi
  #57 (permalink)  
Alt 21-10-2008, 16:39
Lilith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lilith Lilith isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gözüm apla...

saaaa-aaat 17:28 şimdi haberler ( olmaz demeyin olur benim için her saat haber olabilir dua edin saniye yazmadım)

Efenim canımız:O, cigerimiz biricik başbakanımız büyümüşte açılışlara katılmış.Amanda aman turkcell Global şeyisinin Diyarbakır da kurduğu çağrı merkezinin açılışını yaparken bakınız köntör yüklemek için merkezi arayan bir vatandaşa nasıl da takılmış ( ay yoook yokkk)

"Bizden çok fazla şey isteme" derken tel. deki kuşun şaşırması üzerine "Bir isteğin yok galiba" diyerek ve gülümseyerek ( ki pardon u izleyen varsa bilir bu gülümseme rasim öztekin in hakime gülümsemesiyle eş değerdir) telefonu çağrı merkezi personeline teslim etmiş...( bizzat orda olup bu telefon devretme işine tanık olmak isterdim, lakin o arabohem prenses pakizeylen ilgileniyordum neyse)

E be güzel başkanımız ,adamceğize deseydiniz ki al ilen sana 1000 kontör benden ,lakin bir daha buraya arama "al konterlerini git deyvereydiniz nolaydı...

Yahu bu gençlerde hiç saygı kalmamış. Sen tut amcamgilleri evlilik vaadiyle kandır ve parasını zorla ( bak bak bir de zorla) al..üstelik bunu yaparken sevgilinde sana yardım etsin..ne biçim şaka bu..şaka şaka....

Buradan amcamgillere seslenmek istiyorum;
( ne denir ki ya)

Ağzımda Bal Gibi Tatlı Bir Türkü.
Bir İner Bir Çıkarım Bu Yokuşu