Tekil Mesaj gösterimi
  #117 (permalink)  
Alt 20-10-2008, 10:16
devin1978 devin1978 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
Gothic_Vampiress´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
evet güzel bi konuya değindin bitkilerde evrimden hiç söz edilmio sadece hayvanlarda evrimden söz edilio
örneğin eğrelti otu milyonlarca yıl önce de aynıydı yapı olarak şekil olarak hala da aynı. belki ağaçların boyutları biraz küçüldü o zamandan bu zamana ama yapı şekil hiç değişmedi. o zaman evrim teorisinin adınıı hayvanlarda evrim olarak değiştirmemiz gerekmez mi çünkü tüm canlıları kapsamıo
ZUHAHAHA DOSTUM MEZUNİYETİN NE MERAK ETTİM!!!.
ASIL EVRİMİN KANITI BİTKİLERDEDİR ÇİÇEK ÖMÜRLERİ DAHA KISA OLDUĞU İÇİN. ÜNİVERSİTE BİRDE BİZE ÖĞRETİLEN HERHANGİ BİR BOTANİK KİTABI ALIP OKURSAN ORDA DA VARDIR. ÇİÇEĞİN İSMİNİ UNUTTUM (15 YIL OLMUŞ DOĞALDIR) AMERİKADA BİR ÇİÇEK KUZEY YAMACA DİKİLDİĞİ ZAMAN ÇİÇEĞİ BAŞKA REK (GALİBA KIRMIZI) DAHA YÜKSEK RAKIMA VE GÜNEY YAMACA DİKİLDİĞİNDA İSE BAŞKA RENK ÇİÇEK AÇTIĞI GÖRÜLMÜŞTÜR.

VE SANA ZAHMET BİR BOTANİK KİTABI AL VE BİTKİ SİSTAMATİĞİNİ OKU LÜTFEN VE TÜRLERİN KAÇ YILDIR VAR OLDUĞUNA BAK.. BU KADAR CAHİLLİK OLMAZ YA OKUYUN YA ÖYLE KONUSUN.

SİSTEMETİK DE DERKİ: (TARİHLERİ YANLIŞ SÖYLÜYORSAM KUSURA BAKMAYIN KAYNAK HERHANGİ BİR BOTANİK KİTABI VE BİTKİ SİTEMATİĞİ) gövdeli bitkiler 3 guruba ayrılır;
kara yosunları (380 milyon yıl), eğreltiler (200 milyon yıl), ve tohumlu bitkiler, tohumlu bitkiler kendi arasında gymnospermea(160 milyon yıl) ve angyospermea(60 milyon yıl) diye ayılır. gymnospermea (iğne yapraklı kışın yapragını döken daha basit tür) angyospermea (geniş yapraklı daha gelişmiş türdür.) görtüldüğü gibi zaman geçtikçe bitkiler gelişerek karmaşıklaşmış daha bir kompleks olmuştur.

BİRDE UNUTMAMAK GEREKİR EVRİM TEORİSİ TÜM ÜNİVERSİTELERDE DERS OLARAK OKUTULMAKTADIR, TAMAMEN SAFSATA OLSA NEDEN OKUTULSUN. YARATILIŞ DİYE DERS NİYE YOKTUR BİR TIPTA BİR BOTANİK DE....
NOt: süreleri yanlış verdi isem özür ama internette araştırma yapılırsa görülecektir.

bitkilerin verimi hakkında bir kaynak : Zamane Sözlük - bitkilerin karaya yerlesmesi ve tohumlu bitkilerin evrimi