Alıntı:
i_ramx´isimli arızadan alıntı
İnsanların belirli kişileri veya kurumları sınırları aşmadığı sürece yorumlaması olumlu veya olumsuz eleştirelerde bulunması en tabii hakkıdır!Bu eleştirlerin mahkeme kararıyla kısıtlanması insan haklarına ve bu konu hakkındaki hukuk kurallarına aykırı bir durumdur! Konuyla ilgili bu düşünce de olan biri olarak yapılan erişim engellemesini kınıyorum!
not:Harun Yahyayı evrim masalı konusundada evrime yaptığı kayda değer muhalefetinden dolayı destekliyor olmam onun savunucusu olmam anlamına gelmez bu iki konuyu ayırabilecek olgunlukta olduğunuz kanısındayım...Bu şahsın farklı konulardaki tutum ve davranışları veyahut yaptığı hatalar beni ilgilendirmez! Daha önce farklı konularda yaptığım yorumlarla şuanki konuyu bağdaştırma hatasına düşmemeniz açısından bu notu yazma gereği duydum...
|

Yerlere yatmak lazım bu yorumdan sonra...
Evet evet, benim paranoyam tabi tabi, elbette! O nedenle mi bu "kınama" benim paranoyamdan sonra geldi, bugün 22:31'de. Madem bu önemliydi, neden daha evvel bu konuda tek laf etmedin? Ayrıca neden zat-ı şahaneleriyle ilgili kısmı minicik fontlarla yazdın? hem hala okunuyor, daha küçüğü yok muydu?
"Harun Yahyayı evrim masalı konusundada evrime yaptığı kayda değer muhalefetinden dolayı destekliyor olmam onun savunucusu olmam anlamına gelmez" Ha ha haaaa.... Hadi ordan... Ya ne anlama gelir? E siz de haklısınız tabi, ne de olsa takıyyeye alışmak kudurmaktan beterdir. Kendi beyin kapasitenden yola çıkarak bu kadar saçmalama artık...
Yok vazgeçtim. Komik bile değilsin yahu...
Sen burada bu şekilde saçmaladığın sürece bu şekilde rahatsız olmaya devam edeceksin. Bunu da bil.