Alıntı:
sangre´isimli arızadan alıntı
Senin aklın veya hissiyatının din için hiç bir önemi yoktur.. Recm cezası İslam'da vardır.. Zaten İslam'da olmasının sebebi, sahih olarak kabul edilen hadislerde recm cezasının olmasıdır..
Galiba sizde dininizi bilmeyen müslümanlardansınız..
Saygılar.
|
benim dinim İslam. benim hissiyatımında aklımında fikirleriminde dinim için önemi vardır arkadaşım. sahih olan kabul edilen hadisler diyorsun bana bende diyorum ki bi cezası vardır ama bu ceza bu şekilde bi öldürme cezası değildir bende bunu hadislere dayandırarak söylüyorum. bunca yıllık hayatımda ne kafama takıldıysa kendim araştırdım buldum düşüncelerimle tarttım kabul ettim. her türlü kaynağı okudum ve yapabileceğimin en iyisini yaptım bu konuda. evet belki bazı konular ortaya koyabiliriz ki bu konularda açıklama yapılamıyor. işte inanç meselesi dedikleri burda ortaya çıkıyor.kimi inanıyor kimi inanmıyor. ben bu dünyanın her sırrına vasıf olsaydım şu an cevap verilemeyen her şeye cevap verseydim zaten benim inancıma göre yaşamın anlamı kalmazdı . son olarak şunu eklemek istiyorum recm cezası bu benim tanımladığım bilgiler dışında kalıyor arkadaşım daha fazla araştırma yapmanı tavsiye ederim. son olarak şunu söylemek istiyorum. galiba sizde dinini bilmeyenlerdensiniz demişsiniz. umarım değilimdir ben böyle düşünüyorum
sevgiler saygılar