|
Sizin sisteminiz olmadığı kesin ... Anlatamadık galiba, o kitap ta yazılanlar seni bağlar beni değil... Bak sana şöyle diyeyim...Kölelik, kadının ikinci sınıf insan olarak görülmesi ve baskı altında tutulması, insanlık dışı ceza hükümleri,bilim yerine dogmalara inanç, çocuk yaşta evlilik, hurafelere dayalı yaşam biçimi, 1400 yıl öncesinin hukuku bil bakalım şeytan eşitlikten yana, insan haklarını savunan demokrasiyi mi daha çok sever yoksa yukarı da saydıklarımı mı ? Eğer bir şeytan olsaydı, sizlerden kesinlikle çok memnun kalırdı... Bir daha da bana kitabından örneklerle cevap verme, topluma saygımdan sadece umurumda değil diyorum, şansını zorlama...
************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** *********************************************
Kadın hiç bir zaman ikinici sınıf vatandaş olmadı islamda. Cennetin ayaklarını altında olduğu kadın oldu. ONLARA DEVELER YÜKÜYLE DAHİ MEHİR VERSENİZ ALMAYIN diyen bir sistem. Dokuz kişinin tasallutundan kurtarıp,yuvanın bekçisi yapan sistem. Eli öpülecek varlık yapan sistem.
İşte onu için diyor Allah SUÇLULARA BENİM EMRETTİĞİM CEZAYI VERMEKTEN KAÇINMAYIN,BUNDA SİZİN İÇİN HAYAT VARDIR. Eğer Şeytanın vesveseysiyle merhamet ederek vermezseniz,o suçu bir çok kereler yeniden işler,sizin toplum hayatınızı cehenneme çevirir,daha sonraki suçların ve bu suçlar sonucu ölenlerin vebali de sizin olur. Yani bu suçlulara ortaklık etmiş olursunuz. Merhamet olarak ben onlara sizden daha merhametliyim. Aklı olmayanlar bunu düşünemezler.
Şeytan hiç bir zaman eşitlikten yana olmaz,hep mal yyığmayı,cimriliği emreder insana,tıpkı sistemi gibi. Eşitlikten yana olan,haklıya hakkını veren islam sistemidir. Gerçek manada eşittir insanlar. Kimsenin dokunulmazlığı yoktur. Kişmsenin önceliği ve ayrıcalığı yoktur. Toplum fertlerini ekonomik olarak aynı hizaya getirmeyi hedeflediğinden,hayatta ekonomik.
k olarak geri kalanları zekat,sadaka ve infakla destekler ve aynı seviyeye getirir. Onun getiricisi vefat ettiğinde evinde sıradan bir müslümanın evindekinden fazla miras bırakmadı.Hz. Ebubekirler,Osmanlar,Hasticeler holding sahibiydiler islamdan önce. Vefat ettiklerinde holdinglerinden eser kalmamıştı.
|