|
ya arkadaşlar bir düşünün mademki evrim teorisi bilimsel bir gerçek ve madem üstün yapılı canlılar basit canlılardan türedi o zaman neden hala basit yapılı canlılar var ve üstün yapılı canlılara dönüşmüyolar. bence evrim diye bişey yok sadece gelişim var yani mesela eskiden atlar köpek kadarken şu anki boyutlarına gelmişlerdir.
bu arada bir arkadaşımız madem ademle havva dan geldik siyah ırk çekik gözlü ırk fln neden var demiş havva nın siyah olduğu söylenir belki bu yüzdendir. ayrıca bu arada gerçekten hayvanlar kendi akrabalarıyla çiftleşiyolar. ben çok kedi büyüttüm mesela anne oğul olan kediler bi sene sonra karı koca oluyolar. sadece ahlaken yanlış bu. adem le havva yaratıldığı zamanlarda zaten hastalık denen bişi yoktu ki kalıtsal hastalıklar olsun şu an hastalıklar çoğalmış olduğu için akraba evlilikleri yanlış.
tamam dediklerim bilime aykırı biliyorum ama evrim teorisi de bilime aykırı. bulamaç halinde içinde çeşitli atomlar ve moleküller olan bi karışımdan canlı türeyemez. eğer türediğini iddia eden varsa buyursun denesin.
|