Tekil Mesaj gösterimi
  #51 (permalink)  
Alt 06-10-2008, 19:54
i_ram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
i_ram i_ram isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
i_ram´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
İlk olarak şunu belirteyim konuyu seviyesiz bir tartışmaya getirdiniz ve hakikaten sıkıcı olmaya başladınız.İlk msjda şöyle demiştim yazılanlara inanmıyor olabilirsiniz sadece anlayarak okyun diye ama siz anlamayı bir tarafa bırakın tam okumadan yorum yapmaya başladınız konu lafsalatasına dönüştü... diğer bir konu çoğu üye demişki "Harun Yahyadan çalıntı" bir msjımda yazdığım şeyi alıntı yaptım yukarıda yorumları tam anlamıyla okumadan olaya atlamak yerine anlayıp yorum yazın lütfen "Harun Yahya hakikaten evrim teorisini çürütmüştür eserlerini büyük bir ilgiyle takip etmişimdir...Harun Yahyanın eserlerini rehber edinerek bu konu hakkında geniş bir ufka sahip oldum denilebilir ilgilenenlere tavsiyem kesinlikle okunulması gereken eserler.." ztn ben burada kaynağımın Harun Yahya olduğunu belirtmişim siz neyi tartışıyorsunuz? anlaşılmayan ne?? bi ark. da demişki yusufçuk örn.. ztn konuyla ilgilenen herkesin konuyla ilgili fosil kayıtlarına baktığında aynı verilere rastlaması ve de budan bahsetmesi doğaldır bu konuyu anlamak için sadece tek bir taraftan bakmak haksızlık olur o yüzden diğer bir msjımda belirtmiştim (okunduysanız)Darwinin teorinin zorlukları adlı eserini incelediğimi ve oradaki çarpıklıklarında her düşünebilen insanın kolayca algılayabileceğini...Harun Yahyanın eserlerindende yola çıkarak kendi düşündüklerimi yazdım bazı ark.lar sahtekarlık vs demiş insanın savunduğu görüşü destekleyen bir yazarı rehber edinerek birşeylerden bahsetmesini sahtekarlık olarak algılayan bir zihniyet pess! ne denilebilirki...Bundan snra konu dışında yazılan boş paragraflara kesinlikle cvp verme inceliğinde bulunmuyorum konuyu çok seviyesiz bir hale getirdiniz çünkü...
son olarak 1 termodinamik 2 kompleks yapı 3 kambriyen dönemi 4 doğal seleksiyon 5 Entropi 6 Kozmik fon radyasyonu bu bilimsel kavramları açıklayamayan saçma sapan bir teori Sir Arthur Eddington dediği gibi “rezilliğin dibini boylamaya mahkumdur!” bana göre... bahsettiğim kavramlara cvbınız varsa yazın yoksa yazacağınız konuyla alakasız hakaret dolu msjlarınıza en ufak bir cvbım olmayacaktır…
+1 "LOCKED"