Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 05-10-2008, 20:30
duarden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
duarden duarden isimli Üye şimdilik offline konumundadır
solus et moriturus

Blog Başlıkları: 1
Anlayamıyorum bir tek bu coğrafyada mı bu sorun? Kan üzerinden vatanseverlik ve ırk üzerinden kendini yüceltme. Şimdi vatan haini ilan edilebilirim bu yazdıklarımdan dolayı ama vatansız olmak daha iyi olurdu sanırım. Sadece nefret görüyorum sebep bulamamış sürü o yüzden toplu yaşama geçen bir kalabalık ve onun nidası. Yeter ki kan görsünler nasılda seviniryorlar içlerinden. İşte ben demiştimler. İşte düşmanlarım, ellerine aynı kandsan sürüp ötekinin kapısını boyuyorlar hemen yokedilmeli. Daha yukarda birileri gülüyor yarattığı hangi sıfatla sahip ve hangi yüce amaç ve değerle kandırılmış bu kalabalığa. Ama kanın çoşkusu hemen hemen tüm dünyada aynı sonucu sağlıyor.

Aslında bu dünya üzerinde daha fazlası olmayan bu tip kalabalığı koca bir ovaya davet etmeli sonra karşısına nasıl olsa düşman bulup herşeyi yokedene kadar durmayacaklardır. Ovayı istedikleri tek şey olan kana doyuracaklardır. Yetecek mi onlara sanmam! Ne vahşice mi yaklaştım olaya onlar sadece insan mı ?

House of Duarden
Alıntı:
"Bir derin kuyuya benzer yalnız. Taş atmak kolaydır içine: ama bu taş dibe inecek olursa, deyin bana, kim çıkarabilir? Yalnızı incitmekten sakının! Ama incitecek olursanız, eh, artık öldürün de!" F.Nietzsche