Tekil Mesaj gösterimi
  #32 (permalink)  
Alt 05-10-2008, 14:22
i_ram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
i_ram i_ram isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
non serviam´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Evrim teorisi hakkında yorum yapabilmek için öncelikle Evrim teorisini bilmen gerekir. Yine ordan burdan aşırıp kopyalamışsın ama nafile, belli ki aşırdığın kaynaklar da bu konuda cahil kalmış.
Evrim teorisine göre maymun insanın atası değil, maymun ve insan ortak atadan gelir. Ama sen atanın maymun olduğunda ısrarcıysan bunu kabul edebiliriz.
Şimdi yazdıklarını gözden geçir ve daha çok çalış dersine.

yina yazdıklarıma cvp yok yine boş konuşmalar yine boş konuşmalar yhaa Allah aşkına bi gidin yhaa bilmiyorum diyin bu kdrmı cahilliğin örtpas edilmesi için çaba harcanılır biri hala kopyala yapıştır der boş boş biri anlamamakta ısrar eder dediğim gibi cvp yoksa konuşmayın! saçma sapan...insanların bilgili olmasını bu kdr çekememezlik ilginç...İngiltere ve Amerikada uzun yıllar bulundum felsefe üzerine eğitim gördüm çeşitli konferanslarda bulundum ve şuanda özel bir üniversitede hala çalışmalarımı sürdürüyorum ve ilk defa boş ins.larla böyle uzun süren bir muhabbetim oldu kusura bakmayın ama bu kdr...buarada sizin eğitim durumunu öğrenebilir miyim pc başında atıp tutmaktan başka...eğitim seviyenizi?
gelelim diğer konuya kardeşim sen daha savunduğun teoride hangi inançların hakim olduğundan bihabersin ben mi burda sana tek tek anlatayım... ama dur belki bi faydam olur Darwinistler australopithecus adlı güney maymununun insanların atası olduğunu svunurlar bundanda mı bi habersin yaa sabırr...ama bundan snra hakikaten sizinle muhatap olmuyorum boş insanlarla boş muhabbetler yapmam siz geyik muhabbetinize dewam edin konuya cvplarınız varsa başım üstüna haa yok ben hala boş boş atıp tutacağım diyorsanız hiç yazmayın pls...
ewt sorular dedik ve hala cvp alamadık nedense çünkü verilecek cvp yok cvp gelmediğine göre hala sorular geçerlidir...
.....Evrim teorisi madem bilimseldir tesadüfen maddelerin biraraya gelmesinden ve aynı atadan belirli süreç içerisinde bu kdr kompleks sayısız canlının oluşmasını kapsıyor o zmn bilimsel olarak kanıtlanmış termodinamik kanununa niye uymuyor?biliyorsunuzki termodinamik kanunu kimyasalların evrende serbest bırakıldığı zmn düzen bir tarafa en homojenji biçmde dağılım olcağını savunan bir KANUN YASA kanıtlanmış bir olay peki neden sizin şu evrim teorisiyle çakışıyor?
......diğer bir soru şu atanız olrak gördüğünüz australopithecus nsl oluyorda evrim sürecinde şu safha safhabelirttiğiniz sınıflandırmada homo sapiensle aynı dönemde yaşadığı görülüyor? madem bir süreç içerisinde evrimleşe evrimleşe kademe kademe oluyor birbirinden daha kompleks yapıda ve çok farklı dönemlerde yaşamış olmaları gerekir değil mi?

......diğer bir soru madem bir paralellik söz konusu o zmn DNA ve RNA nsl oluyorda son derece kompleks bir yapıda olup eşleşmeleri için aynı zmnda var olmaları gerekiyor hani bunlar birbirinden evrimleşme sürecinde meydana geliyorlardı ama bilim bu eşleşmenin olması için aynı anda oluşmuş olduklarını savunuyor?
.......madem maymuınlrdan geldiniz geldiniz diyorum çünkü ben atamın maymun olduğuna inanmıyorum şunada nsl oluyorda hala maymunları görüyoruz?
.......peki ilk maddeler ilkel yapıda olmaları gerekirken nsl oluyorda hala çözülemeyen kompleks bir yapıya sahip oluyorlar?
........başka bir soru fosil kayıtlarında 140 milyon öncesine dayanan yusufcuk fosili bulunmuştur şuanda günümüzde yaşayan bu hayvanların yapısından en ufak farklılığa rastlanmamıştır nsl oluyorda günümüzdeki canlılarla taa 140 milyon öncesindeki cnlı aynı özelliklere sahip olabiliyor madem evrimleşme söz konusu?

eğr bu soruları cvplayabilirseniz evrim saçmalığıyla ilgili birsürü soru vr hala aklımda ama tek birinin bile cvbını veremeyeceğinize emin olduğum için bu kdrını yeterli görüyorum saçma sapan cvplar yerine doğru düzgün bu teoriyi savunanlardan cvp istiyorum haa bilmiyorum diyorsan hiç yazma hakikaten zmnımı boş şeylere harcayamam bilimse size bilim buyrun cvpları alayım evrim teorisi bilmseldir diyip kaçmakla olmuyor saçma sapan laf atmalarlada olmuyor ya cvp verin ya da hiç yazmayın...

sondaki notuma da baya alınanlar olmuş hatta "salak" diyipte ben terbiye yoksunu değilim diyecek kdr kendi yazdıklarıyla çelişen saçma şeyler yazan bile ama notum hala geçerlidir...insan sıfatını kendine yakıştımayanlar için...

Konu i_ram tarafından (05-10-2008 Saat 14:24 ) değiştirilmiştir..