Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 04-10-2008, 19:19
i_ram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
i_ram i_ram isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
non serviam´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Kopyala yapıştır yaparken kaynak belirtmenin öneminden bahsetmedi mi anneniz size?
Senin düşündüklerin değil aşırdıkların bunlar. Yazdıklarına değil, kopyaladıklarına inanıp inanmayabiliriz. Oradan buradan yazılar kopyalayıp kendine mal etmekteki amacın nedir?
Ve meydana geliş sürecinizi din kitaplarını esas alırsak; Adem ile Havva'nın aile içi hatta kardeşler arası cinsel ilişkilerinden olan, sakat ve hastalıklı torunlarısınız öyle mi?
yazdığım şeyleri edindiğim bilgi çerçevesinde yazdım bu bilgide şu kaynaktan bu kaynatan fark etmez! yazdıklarıma mantığa aykırımı??? hayır eee o zmn??? önemli olan bnm yazdıklarımın mantığa bilime akla aykırı olmamasıdır olmadığınıda her düşünen insan pekala anlayabilir... bnm yazdıklarımı çürütecek bilimsel verilerle konuşun! saçma sapan sözlerle yazdıklarımı hiçe sayamazsınız hadi diyelim ordan burdan kopyala yapıştır yaptım kabul varsayalım ki öyle değil eee cvbınız ne? niye yazılanlara tek bir kaynak gösteripte hyr şu şöyle değil demiyorsunuz demekki yazılanlar doğru...boş laflarla savsatalarla insanları kandırıyorsunuz ama artık bi dur diyelim haa ne dersiniz???
bana bilimsel verilerle konuşun!bilim bilm diyip duruyorsunuz alın size bilim...sizin ortaçağda ortaya atılan teorinize göre hücre yalnızca bir su damlasından ibaretti...dünya 200milyon yaşındaydı(dünyanın yaşı 4.6milyar) ...pergel pusulayla dünyada olup bitenler anlaşılmaya çalışılıyordu...Darwin döneminde 1859 elektron mikroskobu dahi icat edilmemişti...hangi bilimden söz ediyorsunuz???ben size 21. yy bilimsel olarak ortaya konulan verilerden bahsediyorum...her seferinde bilimsel olarak darwinin kafasına vurulaa vurulaaa teori yok oluyor siz bana ne diyorsunuz komik olmayın!

BİLİNÇSİZ ATOMLAR BİRARAYA GELEREK HÜCREYİ OLUŞTURMAZ SONRA YENİ KARARLAR VERİP BİR HÜCREYİ İKİYE BÖLÜP,ART ARDA BAŞKA KARARLAR ALIPü ELEKTRON MİKROSKOBUNU BULAN SONRA KENDİ HÜCRE YAPISINI BU MİKROSKOP ALTINDA İZLEYEN PROFESÖRLERİ OLUŞTURAMAZLAR.Bunun aksini iddia eden evrim teorisi safsatadır.
ŞU evrim teorisine inananlarA GÖRE ŞÖYLE: büyük bir varilin içine birçok atomu molekülü cansız maddeyi doldurun ve zmn içerisinde Hubble; Charlton Heston Einstein; limon ağaçları,karanfil ÇIKACAĞINI DÜŞÜNÜN ne diyelim artık masal vakti bitti!Bu olay hz. Musa'nın kavminin elleri ile yaptıkları buzağıya tapmalarından bile daha vahim bir olay...

Dediğim gibi son olarak bana bilimsel verilerle konuşun şuana kdr bulunmuş tek bir ara geçiş formu örneği gösterin mesela ya da fosil kayıtlarında taa illk dönemden itibaren bulunan insan bulgularıyla şuanki bulguların arasında hiçbir fark olmaması durumunu açıklayın...ya da nsl ilk cnlının eğer birbirinden türüyorlarsa ilkel bir yapıda değilde kompleks bir yapıda olduğunu açıklayın...