Alıntı:
asibumerang´isimli arızadan alıntı
Evet; bu hikayeyi ben de duymuştum.
Hatta daha sonra rivayet olunduğu üzere M.Kemal Atatürk, o olaydan sonra, kendi ev sahipliğini yaptığı bütün davet ve ziyafetlerinde garsonlarla, aşçılarla, kapıcılarla beraber yiyip içmiştir.( Söylediğinin aksini yapacak bir insan değil tabi). Hatta bir ara alkolü fazla kaçıran kapıcıyla kavga etmişler de aşçı aralarını yapmış, barıştırmış.
Yav ne dediğinizin farkında mısınız siz? M.Kemal'i birey olarak eleştiren yok. Konu -izm üzerinedir dedik ya yukarda. Ama öyle bir tabu oluşmuş ki kafanızda böyle komik örnekler veriyorsunuz.
KüçmalistHareket arkadaşım.
Verdiğin link üzerinden yazını okudum. Her şeyi birbirine karıştırmışsın. Devrimciliği tekeline almışsın. Bariz Türk milliyetçiliği yapmışsın.
Belli ki yukarıda cevap yazan arkadaşların yazdıklarından da hiç bir şey anlamamışsın. Hala tekerleme yapıyorsun. Ayrıntılara girmiyorum. Girmeyeceğimde. Bu konu üzerine (ciddi anlamda) söylenenler yeterince söylendi. Dinlenin biraz.
|
Bunun tabuyla falan alaksı yok.Sadece komünist tezler karşısında Atatürk ten bir anı yazmak istedim.Belki farklı bir bakış açısı sağlar diye.Bu arada Kemalizm i yerden yere vuran kimselerin ortaya koydukları hiç bir eser yok;hiç bir uygulanabilir düşünceleri de yok.Tamamen ütopik tezlere takılıp kalmışlar.Oysa Atatürk ün ortaya koyduğu Türkiye Cumhuriyeti gibi büyük bir eser var.Bu konuda aklıma hep Hıncal Uluç un hiçbirşey yapamadığım için eleştirmen oldum sözü gelir.