Alıntı:
non serviam´isimli arızadan alıntı
Bu şahsiyet hakkında bildiklerimiz küfürden, hakaretten mi ibaret? Bu site insanlar düşündüklerini ve bildiklerini söyleyebilsin diye sunulmuşken bu tip sansürcü girişimler karşısında susmanın “onay” olduğunu söyleyen sen değil miydin? Ne yani gizleyelim mi bu adamın marifetlerini? Bazen o kadar gergin oluyorsun ki gerçekten anlam veremiyorum ne biliyorsan ya da düşünüyorsan yaz işte.
|
Yo hayır... Öyle birşey demek istemedim; saçmalayarak kendi kendime düşünmemi alenen yazmışım sadece. Hata ettiğimi şu anda anlamış bulunuyorum. Neyse, önemli değil; korteks iletişiminde bunlar normal şeyler... Bu adam hakkında şimdiye dek bir küfretmişliğim olmadığı için, başka küfredenlere yazdığını düşünüyorum bunları. Üzerime alınmıyorum kısaca, herkes de ara sıra en azından bunu yapmalı. Kendi şahsi deneyimimi aktardım o kadar. Hala aynı şeyi söylüyorum: dışlamak bu ülkede çok fazla yapılan ve de büyük boşluklar doğuran bir şey ve bu eninde sonunda bunu gören birtakım kişilerce dolduruluyor. Dışlamak bu ülkede kültürel bir zaaf... Burası had safhada nevrotik bir ülke.
Ne düşünüyorsam yazayım işte... Tamam, ben de öyle yapıyorum, farklısını değil... Tıpkı senin gibi. Teşekkür edeyim bunun için de ayrıca...
Alıntı:
lunatic´isimli arızadan alıntı
Site adnan hoca denen şahsın kim olduğunu yazdığı için kapanmış değildir heralde!!!
Bu konu altında kapanmaya sebeb olacak hiçbir cümle yok.
Susmak da bu sitenin profiline çok çok ters düşen bir durum olur.Her türlü gerçeğin ne kadar yıldırılmaya çalışılırsa çalışılsın bu platformlarda yazılmaya devam edilmesi gerekir,bu siteye girenler bu yüzden giriyorlar zaten!!!
|
Yo hayır, derdim susun ya da susmalıyız demek değil zaten, tam tersi. O kadar istikrarsız olduğumu sanmıyorum, öyleyse gösterirseniz memnun olurum. Ve ben de biliyorum düşüncelerimi küfürle ifade etmeyi, o da yok... Sadece konu bu kadar sıcakken bu açılan konunun adresini çözmeye çalışmaktı hepsi o. Neyse, daha fazla meşgul etmeyeyim ben burayı...
Benim yaptığımın sizin yaptığınızdan bir farkı yok aslında: tepki... Ne ki, her tepki öznel okunur, konu sadece bu sanırım. Ben konuya yazılmış, konuyla ilgili diğer mesajları okuyayım, sonra da telaffuz edilmeye değer olduğunu sandığım bir düşüncem varsa, artık ne düşünüyorsam, yazarım işte...