Konu aslında farklı maria. Yani her an biri üyelik alıp yandaşı olduğu kişiye hakaret edebilir ve akabinde soluğu mahkemede alıp o siteyi kapattırabilir. Niyet siteyi kapattırmak olduktan sonra iş bu kadar kolay. Bunun için sitede her an online olacak görevliler belirleyip mesajların takibini sağlamak ya da üyeliği kapatmak gerekir. Sitede üyelik alımı ise uzun zamandır açık haldeydi.
Alıntı:
dışardaki´isimli arızadan alıntı
farklı bi isimle site başka adrese taşınamazmı?
|
Taşınabilir ama insanların “bu site var ama sizin girmeniz yasak” yazısı ile karşılaşması bence daha anlamlı.
"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."
|