28-09-2008, 12:46
|
 |
M€M€ÑTØ MØRÍ
|
|
|
|
Alıntı:
Sosyopat´isimli arızadan alıntı
Herkese merhaba sonunda gelebildim...taa gebzelerden geliyorum.Söylenildiği yada düşünüldüğü gibi değil arkadaşlar.Yok hacker yok düşünceye yönelik kısıtlama,ne alakası var.Ben konuştum avukatla.Tek suçlu site sahibi.Birikmiş telefon,su,elektirk ve doğalgaz fatraları,ödenmemiş vergi,bağ-kur borçları...bu kadar borç takmış herif devlete yetmemiş birde burda düşünceye yönelik ortam kurmuş milleti anarşik yapmış,ee haklı tabi telekom,zati telekomun yandaş kurumu telekulak dinlemiş bu non serviamı uzun bir süre ve sivil takibe felanda alınmış,sonunda bu kapama ve engelleme yöntemiyle intikam alınıp hizaya getirme çabasına girmiş resmi kanallar/mız...ama uslanırmı,nerdee millete mail yoluyla haber salıyor birde...arkadaşlar ön kapı mühürlü arka kapıdan buyrun diye...ne adam yaw...
|
Hocam işin kötü yanı gönderilen maillerin çoğu Junk'a düşmüş. Yani "Önemsiz kutusu"na. Yakın zamanda bu konuda yeni bir çalışma yapacağım. Avukatları da ciddiye almamak lazım. Motoru su kaynatanlar saldıracak yer arayınca onları salıyor tabi ama fikirlere yasak koyamazlar. Onlar görmezden gelmeyi seçse de, bu site var ve yazılanlar gerçek.
"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."
|