Tekil Mesaj gösterimi
  #60 (permalink)  
Alt 27-09-2008, 22:29
sakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sakin sakin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

Alıntı:
Sosyopat´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Herkese merhaba sonunda gelebildim...taa gebzelerden geliyorum.Söylenildiği yada düşünüldüğü gibi değil arkadaşlar.Yok hacker yok düşünceye yönelik kısıtlama,ne alakası var.Ben konuştum avukatla.Tek suçlu site sahibi.Birikmiş telefon,su,elektirk ve doğalgaz fatraları,ödenmemiş vergi,bağ-kur borçları...bu kadar borç takmış herif devlete yetmemiş birde burda düşünceye yönelik ortam kurmuş milleti anarşik yapmış,ee haklı tabi telekom,zati telekomun yandaş kurumu telekulak dinlemiş bu non serviamı uzun bir süre ve sivil takibe felanda alınmış,sonunda bu kapama ve engelleme yöntemiyle intikam alınıp hizaya getirme çabasına girmiş resmi kanallar/mız...ama uslanırmı,nerdee millete mail yoluyla haber salıyor birde...arkadaşlar ön kapı mühürlü arka kapıdan buyrun diye...ne adam yaw...

sosyopat elinizesağlık buraya kadar okuduklarımdan sonra güleceğim hiç aklıma gelmezdi ortamdaki gerginliğin üstüne iyi geldi yazınız

"kendi kimliğini ötekinin varlığına göre konumlandırmak hastalıktır. kimliğini yaşatman için sana bir düşman gerekiyorsa, senin kimliğin hastalıklıdır"
hrant dink