Asi, devirecek gücün var mı? O zaman meydan okumak iyidir, ama burada tâbi olunan bir çark sisteminden bahsediliyor. Bile bile giyotine kafa uzatmak da nesi? Kazanılabilecek
azami muhtemeli kazanmak gerek, yoksa kimse "erdem" madalyası almadı şimdiye dek musalla taşından başka...
Erdoğan'a mı "takıyyeci" demekten bahsettin? Ben öyle anladım. Konu bu ise izninle şahsi görüşümü söyleyeyim: Erdoğan'ı hakkında bu şekilde bir yorum yapacak kadar tanımıyorum ancak en azından söylemi ile benim için "malum güruh"tan (

) sıyrıldığı kesin. Ona karşı, şimdiye dek tecrübe ve gözlemle aklımda biriken gözlemlerin beni vardırdığı genellemeci yaklaşımı kullanamam bu nedenle (Erdoğan, gıyabında senden 3. tekil şahıs şeklinde bahsettiğim için hoşgörünü rica ederim...). Kısaca ben onun mesajından, mesajını onun hakkındaki bilgi çerçevem sınırında değerlendirdiğimde, takıyye gibi net olarak adresleyebileceğim bir sonuç çıkarmadım. O nedenle de sadece eylemi konusunda yorumumu dile getirdim.. Takıyye yaptığını düşünseydim öyle söylerdim. Ama sonuç olarak aslında senin söylediğine daha geniş bir açıdan katılıyorum: HER konuda ileri geri bir ton laf edenler neden bu konuda hiç ortada yoklar?
Belki de asıl bunu sormak lazım... Bu site ya da benzerleri OLMADIĞI zaman nerelerde yapacaklar ego tatminlerini? Bir düşünmek gerekir.