Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 26-09-2008, 16:44
Enfeksiyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Enfeksiyon Enfeksiyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Hakkaten Arıza

"Öncelikle "Araplaştırma\aptallaştırma\akılsızllaştırma.. . " şu saçma savsatıyı açıklar mısınız? kim kimi araplaştırıyor?? böyle bir şey söz konusu bile olamaz..bu adamları başa getiren halk elbette sandalyelerine bir tekme vurup tepe taklak etmeyide bilir...tabi eğer böyle birşey söz konusuysa ki değil görünen sandık klavuz istemez
ayrıca aptallaştırmakta ne demek siz şuana kdr araplarınkültürü ülkeleri çalışma hayatları hakkında bilgi sahibi olupta mı böyle şeyler diyorsunuz??? emin olun onlar bizden daha medeni...daha akıllı... insanların dini inançlarını benimsemiyor olabilirsiniz ama onları akılsız diye nitelendirmeyede hakkınız yok!"

Şu yazdığın bile simsiyahın ne kadar haklı olduğunun göstergesi i_ram... Bu ne savunma refleksidir böyle, bu ne kutsalla özleştirmedir, bu ne (resmen) araplaşmadır... Simsiyah biliri arap kadının çalışma hayatını bilmiyorum ama ben biliyorum be i_ram...Hemde içlerinde öğrendim, Libya ve Suudi Arabistan da... Peki sen biliyormusun be i_ram, yoksa Avrupa konusunda olduğun gibi Araplar konusunda damı uzmansın ? Sana şu kadarını söyleyeyim i_ram, bırak çalışma hayatını, hayat yok kadınlar için hayat...

Bir de şunu soracağım sana, burada her millet eleştirildi zaman zaman(en başta da Türkler), neden bugüne kadar hiç sesin çıkmadı da, şimdi aslan kesildin ? Bence simsiyahın sana teşekkür etmesi lazım, yazdıklarına örnek teşkil ettiğin için...